Вчера, на 9 октомври, великият музикант и певец Джон Ленън

...
Вчера, на 9 октомври, великият музикант и певец Джон Ленън
Коментари Харесай

Пол Маккартни разкри най-големия страх на Джон Ленън

Вчера, на 9 октомври, великият музикант и артист Джон Ленън щеше да навърши 82 година По този мотив vesti.bg показва една история, обвързвана с Ленън, разказана персонално от неговия другар и сътрудник в The Beatles Пол Маккартни.

Пол Маккартни и Джон Ленън изгубили майките си прекомерно рано. Болката от тази загуба се трансформирала в един от факторите за тяхното другарство.

Тази болежка се познава само, когато е изпитана и тя съумяла да сближи двамата музиканти, трансформирайки ги в некръвни братя. Двамата се познавали един различен толкоз добре, че не било мъчно в доста случаи да се схващат и без думи.

Джон Ленън се чувствал удобно да споделя на Пол Маккартни неща, които в никакъв случай не би споделил на различен човек. По време на един от тези диалози Ленън споделил нещо, което направило мощно усещане на неговия другар и сътрудник от The Beatles.

За един непряк човек по това време Джон Ленън бил едно момче от Ливърпул, което от нищото съумяло да се издигне до върха. Това предполагало, че животът му най-вероятно бил въодушевителен.

Макар и на повърхността нещата да изглеждали розови, Ленън си оставал просто човек, изпълнен със същите страхове, които държат будни по цяла нощ и другите хора по Земята.

Въпреки признанието, което получавал като текстописец и музикант, Ленън се тревожел извънредно доста за това, което ще остави след себе си и по какъв начин ще бъде запомнен от хората, когато си отиде от този свят.

„ Спомням си, че Джон беше малко нерешителен “, споделя Маккартни по време на изявление в предаването „ 60 минути “ по телевизия CBS.

„ Специално си припомням по какъв начин един път, ей по този начин от нищото, просто сподели: „ Тревожа се за това по какъв начин ще ме запомнят хора “, добавя още Маккартни.

В този момент Пол Маккартни се намесил и побързал да успокои Ленън с думите: „ Ти ще бъдеш запомнен като един от най-великите хора. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР