Вчера месинджърът Telegram е претърпял мащабен глобален срив. Потребители на

...
Вчера месинджърът Telegram е претърпял мащабен глобален срив. Потребители на
Коментари Харесай

Telegram претърпя глобален срив за втори път през този месец

Вчера месинджърът Telegram е претърпял огромен световен срив. Потребители на услугата от Русия, Европа, Съединени американски щати и други райони оповестиха за проблеми с изтеглянето и преглеждането на медийни файлове. В момента изпращането на известия сега работи обикновено.

Потребителите на Telegram оповестиха за проблеми от постепенно зареждане на изображения и видеоклипове, до случаи в които някои от тях въобще не се зареждат, като демонстрират единствено безпределно зареждане. Според службите, които наблюдават проблемите в работата на интернет услугите, всеобщият изблик на недоволства е почнал в 19:30 ч. българско време през вчерашния ден.

Съобщенията за проблеми са идвали основно от градове в европейската част на Русия. В други услуги за следене на сривове също се следи нарастване на недоволствата за проблеми с Telegram. Например, на немския уебсайт allestörungen.de на Ookla броят на известията за проблеми е скочил до 139 все още.

За аргументите за проблемите с изтеглянето на наличие в Telegram все още не се оповестява нищо.

Припомняме, че Telegram претърпя сходен срив на 4 март, а преди този момент на 27 февруари имаше още по-широко публикуван срив.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР