Вчера мъж беше застрелян в офис за бързи кредити в

...
Вчера мъж беше застрелян в офис за бързи кредити в
Коментари Харесай

Убитият в Стара Загора се е занимавал с разпространение на наркотици и палежи на коли

Вчера мъж беше убит в офис за бързи заеми в Стара Загора. Малко по-късно се чака повече информация от полицията.

Малко след 18.00 ч. е подаден сигнал за случай във компания за бързи заеми, която се намира на един от централните булеварди в града. В този час във компанията влиза мъж, който по непотвърдена информация е показал експанзия, и един от притежателите го прострелва дали със законно притежаван револвер, или не, това следва да се обясни през днешния ден. Той непринудено е изчакал полицията, предал се е, разказал е за случая. До късно нощес там продължи огледът и разпити на очевидци, тъй като в офиса е имало и други хора, които са станали неволни очевидци на това, което се е случило.

Противоречива е информацията за точните години на убития. Той е престъпно проявен, споделя се Станимир Иванов, по прякор Стамбето. За него се знае, че той се е занимавал с разпространяване на опиати в Стара Загора и палежи на коли.

Припомняме, че през 2016 година той се беше барикадирал след нощен запой с другари в дома си и дълго време полицията не можеше да стигне до него, а той мяташе през терасата по полицейските коли и служители на реда коктейли Молотов, след което избяга. Беше разгласен за търсене и се съобщи самичък.

Какво е провокирало свадата не е ясно, само че евентуално става дума за неуредени финансови връзки. Знае се, че убитият е управлявал заложна къща, а притежателят на компанията за бързи заеми е давал заеми под рента. Най-вероятно двамата са се скарали за злато и пари, само че за какво убитият е отишъл в заложната къща не се знае.

Стамбето неотдавна е излязъл от пандиза.

Репортер: Десислава Петкова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР