Вчера легендарната Силвия Кацарова отбеляза своя 68-и рожден ден и

...
Вчера легендарната Силвия Кацарова отбеляза своя 68-и рожден ден и
Коментари Харесай

Силвия Кацарова: „Един комплимент от приятелки е много по-ценен от комплимента на мъж“

Вчера именитата Силвия Кацарова означи своя 68-и рожден ден и по този мотив споделяме с вас настоящото ѝ изявление за предаването „ Събуди се “ по .

Една от най-обичаните български певици у нас споделя, че е дългогодишна традиция да отбелязва празника си със своите приятелки. „ Мъжете доста страдат от това, тъй като не са добре пристигнали “, майтапи се Силвия.

„ Честно казано, най-добре се усещаме в нашата дамска компания, тъй като един комплимент от приятелки е доста по-ценен от комлимента на мъж. Ако една жена ти каже, че изглеждаш добре, значи в действителност е по този начин. “

Разбира се, рождените дни постоянно са и мотив за равносметка. Ето какво си споделя Силвия Кацарова, когато потъва в размишления:

„ Ако не живеем за мига, за момента, и то да живеем на цялостен потенциал, с цел да изпитаме нужното наслаждение – това са миговете, които не се повтарят. Трябва и да живеем с признателност. “

Съветът ѝ е да се стремим да бъдем положителни хора и да излъчваме положителна сила – когато поддържаме връзка с другите, даже когато готвим. Хората, които не ни карат да се усещаме добре, просто нямат място в живота ни, тях би трябвало просто „ да отстраняваме с възприятие за комизъм “.

Кои персони я въодушевяват, какви обичаи съблюдава за Великден и какъв подарък е получила предходната година за рождения си ден – вижте във видеото горе.
 5 енергийни места, които да посетите в България  5 енергийни места, които да посетите в България  5 енергийни места, които да посетите в България  5 енергийни места, които да посетите в България
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР