Вчера, както БЛИЦ писа, снимка на млада майка и полицай

...
Вчера, както БЛИЦ писа, снимка на млада майка и полицай
Коментари Харесай

Обрат! Истината за СНИМКАТА на полицай и майка с количка, която трогна цяла България, ще ви шокира!

Вчера, както БЛИЦ писа, фотография на млада майка и служител на реда взриви мрежата. Фотосът обиколи онлайн пространството със скоростта на болид от " Формула 1 " и умили хиляди интернет консуматори.

На фотоса се вижда чиновник на реда, който оказва помощ на майка с количка да премине през стръмните стълби на софийски подлез. Авторът на фотографията бе добавил към фотографията " Има вяра ", а изпод небрежно се завъртяха и други мнения от вида на " Респект за постъпката ".

Истината за обстановката обаче се оказва малко по-различна. В пост във " Facebook " майката от фрагмента, на име Ивелина Стоянова, изяснява какво в действителност е случило.

Публикуваме обяснението й без редакторска интервенция:

" Понеже очевидно през днешния ден са ни снимали в тил, в една нелепа обстановка и виждам, че фотографията ми се разхожда из всевъзможни страници, ето и мнението ми като майка, която ежедневно сега се сблъсква с приятни изненади:
Под фотографията, чието заглавие гласи “Има надежда” би трябвало да кажа, че виждайки я би ми станало благо, НО тъй като аз съм дамата в тил, с количката държа да Ви кажа по какъв начин се стигна до тази “мила сцена”. Събитието се развива през днешния ден (26.04.2018г.) в гр. София преди обяд, мястото е подлеза в профил на Моста на влюбените. Понеже въпросния мост е затворен за прекосяване на жители без пропуски и всякога отхвърлят да ме пуснат да мина с количката от там, този път(понеже бях без приятелката ми, с която множеството пъти си оказваме помощ да смъкваме количките във въпросния подлез) взех решение да помоля някой от тримата служители на реда да ми спомага със свалянето на количката. Разговорът протича по следния метод:
- “Здравейте, ще можете ли да ме пуснете да мина с количката през моста?”
- “Съжаляваме, само че няма метод. Изрично ни е неразрешено да пускаме даже дами с колички.”
- “Добре, а дали мога да помоля някой от Вас да ми спомага да свалим количката най-малко по тези стълби тук?”
- “Долу има рампа, госпожо!”
- “Да, знам, само че количката ми не минава по рампата. Ако може някой да пристигна с мен, с цел да я свалим?”
- “Оф, добре.”
Тръгваме, момчето въпреки всичко ми оказва помощ да свалим количката. Докато вървим надолу му благодаря още няколко пъти, а той ме пита:
- “Ти пък къде си ми тръгнала с тая количка, та и с детето да ми се разхождаш баш в центъра???”
... ТЪЖНО...
Отзад фотографията наподобява трогателна, истината обаче е че в множеството случаи би трябвало да се помолиш на някой да ти спомага.
... СТРАННО...
Кавалерите понижат. Жените са тези, с които по- постоянно смъкваме и качваме количката.
ОГЛЕДАЙ съдебна експертиза ОКОЛО ТЕБ. УСМИХНИ деня на някой инцидентен човек като му съдействаш. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР