Вчера имах конгрес и си казах, че толкова ви обичам

...
Вчера имах конгрес и си казах, че толкова ви обичам
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря със сръбския премиер Ана Бърнабич за Ивица Дачич

Вчера имах конгрес и си споделих, че толкоз ви обичам и толкоз сте ми другари. Как може да ме схванеш по метод, по който аз постоянно съм казвал - "трябва да се схванат с Косово ". Никога не съм споделил нещо друго от това. Викаме си посланици, вършим си всякакви неща, а нищо не съм споделил. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на сръбския си сътрудник Ана Бърнабич.

Двамата водачи разговаряха в границите на Срещата на върха на държавните и държавни ръководители в Процеса за съдействие в Югоизточна Европа в Босна и Херцеговина.

Снощи водачите на страните от ПСЮИЕ имаха и публична вечеря.

Припомняме, че единствено преди ден българското външно министерство привика посланика на Сърбия у нас поради реплики на сръбския външен министър Ивица Дачич във връзка с позицията на премиера Борисов за статута на Косово.

На срещата в Сараево през днешния ден се чака водачите да одобряват взаимна декларация. Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски и с ръководителя на Председателството на Босна и Херцеговина Милорад Додик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР