Вчера гръмна голям скандал покрай поп фолк изпълнителката Диона. В

...
Вчера гръмна голям скандал покрай поп фолк изпълнителката Диона. В
Коментари Харесай

Диона с първи думи след скандала

Вчера гръмна огромен скандал около поп фолк изпълнителката Диона. В дребните часове на нощта тя беше хваната от служители на реда да кара дрогирана. На Диона й е бил изработен тест, който отчел, че в кръвта й има кокаин.

Диона била откарана в ареста, само че часове по-късно тя беше освободена като заплати гаранция от 5000 лв.. Феновете незабавно нападнаха изпълнителката и желаеха тя да си заплати за това, че е карала под въздействието на неразрешени субстанции и да бъде оставена в пандиза.

Диона обаче е безапелационна, че не е употребявала нито алкохол, нито опиати. Пред няколко медии поп фолк изпълнителката описа нейната версия за случилото се в дребните часове, когато е била задържана.

Тя споделя, че се е прибирала с екипа си от Стара Загора, където са снимали клип. На фотосите Диона била „ по потник и къси гащи ”, било и студено и по тази причина й се наложило да изпие няколко антивирусни препарата.

Поп фолк изпълнителката отхвърля също, че вдигала кавги пред служителите на реда и твърди, че им е съдействала. По време на ареста на Диона са взети кръвни проби, а тя е безапелационна, че те ще покажат истината, а точно, че не е била пияна или дрогирана.

Източник: show.blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР