Вчера господин Гешев склони и отиде в парламента, за да

...
Вчера господин Гешев склони и отиде в парламента, за да
Коментари Харесай

Гешев и приказката за шоколадите в чекмеджетата на Бойко

Вчера господин Гешев склони и отиде в Народното събрание, с цел да взе участие в чуване за следствието му на фотосите с кюлчета, пачки и пищови, направени в резиденцията на Борисов от мистериозна държанка.

Това е похвално. Хубаво е, когато прокуратурата в България демонстрира снизхоздителност и почете с наличието си най-висшия орган в страната.

Изслушването беше доста забавно, най-малко откъм въпроси. Откъм отговори малко постно пристигна. Може би най-конкретният и забележителен отговор господин Гешев даде при самото си влизане в Народното събрание – пред публицисти той откровено се възмути: „ Ама то е петък! “ Това беше необичаен миг и се надявам сътрудниците от медиите да са го схванали и да са се насладили. Рядък по няколко аргументи. Първо, господин Гешев тоя път сподели истината. Петък беше. Второ, целият трудов народ, аз в това число, заставаме зад господин Гешев – в случай че не в другото, то най-малко в това. Петък е, бе, на кой му се работи в петък?

За страдание в комисия нещата към този момент не протекоха толкоз революционно и безпрепятствено. Но пък, в случай че изслушате беседата с основния прокурор, ще си обясните някои необясними до момента неща, като да вземем за пример – по какъв начин се полувачат дипломите в някои юридически факултети? Доста непосилен диалог беше това чуване и в него изпитващите бяха единствените, които държаха да се приказва по тематиката на изпита. Господин Гешев държеше повече на положителните маниери и уважението. Според него всичко в Народното събрание бе неуважително, а най-много да го питат какво работи баш па в петък. Еми това ли ви е смяната, дето вика и Борисов?

Затова ли ви избрахме, че да ни карате в този момент да работим? Така става то – революцията изяжда децата си.

Макар че има случаи, в които мързелът е добродетел. Например, в случай че господин Борисов му отпусне краят и се отдаде на отмора малко, па спре да е днеска и нощеска да ни прави изказвания, това ще е от по този начин наречения незлокачествен мързел. Дето ни носи хем положително, хем качество на живота. Обаче той трудолюбив излезе. Работа, работа, работа. Ако не бил той, Северна Македония нямало да стартира договаряния за Европейски Съюз, вика. И изброява в детайли по години по кое време какво положително е приключил на комшиите. През 2017 година подписал контракт за добросъседство, през 2018 обърнал внимание на Европейски Съюз, че братята чакат пред вратата. И хоп, през 2022 година пада ветото и ще стартират договаряния. Ама не помни да каже, че това несъгласие той им го постави през 2019 година. Според мен става дума за чудноват случай на амнезия. Медицината познава проблеми с дълготрайната и проблеми с краткосрочната памет. Ама подобен вид амнезия, дето изпуска единствено една година от спомените ти, а останалите са ти наред, това си е здравна сензация. В някои случаи му споделят и основен прокурор, само че това е единствено у нас.

Ако оставите на Борисов и Гешев, до няколко месеца ще се окаже, че Бойко с голи гърди е спирал камионите на „ Капитан Андреево “, а не ги е пускал с дрога и пестициди, че „ жълтите, правоъгълни предмети “, както Гешев назовава кюлчетата от фотосите от спалнята му, са просто шоколади и той си ги държи в чекмеджето, с цел да ги раздава на Коледа на небогати сирачета и не КТБ и ББР са раздали милионите на приятелите му, а противоположното – приятелите са събрали пари и са ги подарили на банките. И изобщо, още доста чудеса ще забележим, стига да им дадем най-малко 6 месеца.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР