Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за

...
Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за
Коментари Харесай

Борисов за 228-те машини: Хванахме ги по боксерки и все още нямам отговор

„ Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за спомагателните 228 машини, какъвто да ни удовлетвори ". Това съобщи някогашният министър председатели сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов от Симеоновград, където се срещна с кмета на локалната община Милена Рангелова. Actualno.com напомня, че преди няколко дни имаше акция на Министерство на вътрешните работи в Симеоновград, от която бяха открити описи на имена с хора и пари. 

По думите му според закона, има над 12 хиляди сертифицирани машини, стоят в специфичен склад – не мога да си закарам шкодата да ми я пазят там, той е единствено за тези машини. Изведнъж в това помещение се появяват някакви нови 228 машини, от същия вид в склад, в който нямат работа. Това са тъкмо 2228 хиляди гласа. Те дават някакви глупави отговори, че щели да се тестват някъде в чужбина “, разяснява Борисов.
 Българска народна банка в публично известие: Бойко Борисов не е банкер Българска народна банка в публично известие: Бойко Борисов не е банкер
Председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов не е притежател и не взе участие в органи на ръководство на търговски банки в Българи...

Очаква се през днешния ден Централната изборна комисия да организира съвещание и да обясни обстановката с машините. По думите на Борисов той няма доверие, че няма да се извърши корист. „ Първи въпрос – за какво са в този склад. Втори въпрос – за какво ги пази страната. Трети въпрос – за какво са същите. Четвърти въпрос – за какво са същите. Въпрос към ЦИК – за какво се подиграват с нас “, попита водачът на ГЕРБ и добави, че машинация няма да се извърши, тъй като от ГЕРБ са ги хванали.

Относно изказванията, че представители на ГЕРБ и Движение за права и свободи са се срещали, с цел да договарят за бъдеща коалиция в идващия парламент, Борисов сподели:„ Нито аз, нито моите заместници, нито, който и да е, не е оторизиран да води каквито и да е договаряния, с която и да е партия. Аз, когато желая да приказвам с Движение за права и свободи, го Сега сапунисват и нея поради измамата с машините, която вършат, тъй като желаеме да преброим контролните талони “, разяснява Борисов.

Той разкритикува демо версията за гласоподаване на ЦИК, където не попада номерът на ГЕРБ в бюлетината, тъй като са единствено до №22.

 Бимбалов с коментар за разкритията на Рашков за AM Хемус Бимбалов с коментар за разкритията на Рашков за AM " Хемус "
" Милиони, платени предплатено за нестроеж на автомагистрали, изтеглени небрежно, събрани в чували, изчезнали неизвестно къде. Цъкаме фино с език...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР