Вчера Европейската прокуратура отбеляза една година от своето създаване. В

...
Вчера Европейската прокуратура отбеляза една година от своето създаване. В
Коментари Харесай

Гешев видя чудесна година на сътрудничество с Кьовеши. Къде?

Вчера Европейската прокуратура означи една година от своето основаване. В доклада се заприказва за наложени запори в пъти над годишния бюджет на Екологичен потенциал. В Twitter Гешев дефинира миналите 365 дни като “година на сполучливо съдействие в границите на европейското семейство и споделени приоритети”.

Интересно е защо тъкмо съдействие приказва основният прокурор. Припомняме, че последната аудиенция на Кьовеши у нас срещата й с основния прокурор бе избрана като “формална”. За сметка на това срещите си с вътрешния министър Бойко Рашков и правосъдния Надежда Йорданова Кьовеши разказа като “демонстрация на поредност, решителност и действие”.

Хубаво би било също да напомним на господин Иван Гешев, че европейската прокуратура у нас ще има независима постройка, нови чиновници и настрана секретно деловодство, с цел да се подсигурява самостоятелната й работа. А също така родното държавно управление ще изпраща непосредствено на Европейската прокуратура сигнали за злоупотреби с европейски средства, без да са нужни медиатори - поредна институция, която ще си спомага непосредствено с Екологичен потенциал без посредничеството на държавното обвиняване у нас.

Така че за чудесната година на съдействие сред българската прокуратура в лицето на основния прокурор Иван Гешев и Лаура Кьовеши можем да поспорим.

???????? “EPPO - 1 YEAR IN ACTION: Towards resolving complexity and bringing added value ”???? Година на сполучливо съдействие в границите на европейското семейство и споделени цели. Поздравявам госпожа Кьовеши за решителността за отбрана ползите на европейските данъкоплатци.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР