Вчера eMAG стартира четиридневната си кампания Революция на цените, включваща

...
Вчера eMAG стартира четиридневната си кампания Революция на цените, включваща
Коментари Харесай

Революция на цените в eMAG с над 30 000 оферти

Вчера eMAG започва четиридневната си акция Революция на цените, включваща над 30 000 предложения от необятна гама артикули – електроника, черна и бяла техника, дом и градина, здраве и хубост, занимание, мода, артикули за децата и доста други.

Лятното издание на една от популярните* измежду клиентите акции на eMAG идва както с разнородни продукти на интернет магазина, по този начин и с забавни оферти от търговците в Маркетплейс на emag.bg.

Хладилник с фризер Samsung, 321 л, с диспенсър за вода за 799 лева, електрическа косачка Bosch, 1200W, 32 см, за 139 лева, тв приемник LED Star-Light, 32 " HD за 199 лева, култивиран комплект от 6 стола и маса Kring Bruxelles за 259,99 лева и батут Mappy с защитна мрежа (183 cм) плюс комплект от 100 топки за игра за 159,99 лева, са единствено някои от хитовите оферти в границите на акцията.

Революция на цените предлага и добре познати преимущества на извършването на покупки на артикули от eMAG**: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на Български пощи в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и отвод от контракта до 30 дни.

*Според изследване на Kantar Millard Brown измежду 2005 респонденти (юни-юли 2018 г.).

**Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци

За eMAG.bg:

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е учредена преди 18 години и скоро си печели репутацията на мултинационален специалист в електронната търговия с активност в 4 страни (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 продукта в доста категории, в това число телефони, тв приемници, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, артикули за дома и градината, артикули за хубост и здраве, занимание, фешън и спортни артикули. eMAG.bg се трансформира в шопинг дестинация, предлагаща опция за комфортно извършване на покупки и през мобилно приложение. www.emag.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР