Вчера едни от най-изявените говорители на ГЕРБ се появиха пред

...
Вчера едни от най-изявените говорители на ГЕРБ се появиха пред
Коментари Харесай

Борисовите скаути напират срещу Спецов. Къде бяха за кюлчетата и пачките?

Вчера едни от най-изявените представители на ГЕРБ се появиха пред изоставена къща в софийско село, която хем показаха за офис, хем за къща на въпросния Димитър Николов, купил от Спецов компания с оборот от 6 милиона лв. за символичната сума от 500 лв.. Днес Тома Биков и Александър Иванов задават още въпроси пред Министерството на финансите, носят документи за договорката и питат - Николов в страната ли е, правят ли се инспекции на договорката и знае ли се къде се намира въпросното малоимотно лице, купило компанията на Спецов.

" Ние нямаме подозрения в харвардския метод на тези хора и сме сигурни, че тяхното безмълвие е обвързвано с едно предпочитание да държат в конспирация и напрежение българското общество, с цел да могат най-после да излязат и с няколко фойерверка да отговорят на всички тези въпроси ", означи иронично Биков.

От ГЕРБ скоро щели да разгласят и още една вест.

Борисовите скаути са прави за едно - отговори от Асен Василев и Румен Спецов по въпроса няма и към днешна дата. Още при назначението на Спецов за началник на Национална агенция за приходите се появиха изказвания за съмнителната продажба на компания. Василев даде обещание инспекция, чийто резултат не е явен.

Изненадваща обаче е настървеността, с която Борисовите скаути преследват този проблем. По време на ръководството на ГЕРБ не един път или два пъти е имало скандални изказвания, които бяха опровергавани персонално от Борисов без медийно наличие и от комфорта на джипката му. Никой обаче не хукна по села и паланки, с цел да задава въпроси, да желае инспекции и да упорства за обективно следствие и стигане до истината.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР