Вчера една кола ме засече на пътя и се наложи

...
Вчера една кола ме засече на пътя и се наложи
Коментари Харесай

Костадин Костадинов с подробности за пътния инцидент, който му попречил да участва в Референдум

" Вчера една кола ме засече на пътя и се наложи да предпочитам - да вляза в равнищата, в насрещното или в една дупка. Избрах дупката и спуках две гуми, а другата кола избяга по живо, по крепко.
Като съзнателен жител до момента в който си сменях едната гума и чаках пътна помощ за другата, се обадих в Българска национална телевизия, където трябваше да гостувам в предаването " Референдум ", с цел да ги предупредя, че няма да мога да дойда ", във Facebook.
" Не подозирах обаче, че те ще оповестят повода за моето отсъствие по малкия екран, което на собствен ред ще провокира гърмеж от известия и позвънявания по телефона ми.
 Костадин Костадинов: Българското опазване на здравето се е трансформирало в машина за пари Костадин Костадинов: Българското опазване на здравето се е трансформирало в машина за пари
Здравната система на България е в колапс още от по този начин наречената здравна промяна, осъществена през 1999 година, когато лечебните заведения станаха...
Затова в този момент желая да направя публично изказване - нищо ми няма, жив съм, здрав съм, ваш съм. Трогнахте ме със своята угриженост през вчерашния ден и повярвайте ми, не съм желал да ви безпокоя!
Случвали са ми се надалеч по-лоши неща и надали ще спрат да се случват, само че това не ме е спирало, няма и да ме спре. Освен това имам да погасявам ипотека на дома до 2048 година, тъй че съм сигурен, че най-малко от банката непрекъснато се молят за моето здраве и живот.
Борбата продължава, тази вечер от 20 ч. съм при Веселин Дремджиев в ТВ+. А вие не забравяйте, че всеки ден от тук нататък ни е извънредно значим - Възраждане ще влезе в Народното събрание с непрестанните старания на всеки един от нас! "
Припомняме, че през вчерашния ден от предаването оповестиха за претърпения от Костадинов пътен случай, само че без да огласяват детайлности за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР