Вчера, докато се прибирах от Германия, гледах протестите срещу насилието

...
Вчера, докато се прибирах от Германия, гледах протестите срещу насилието
Коментари Харесай

Костадинов за протеста: Кой си позволява да дели мъката, да дели жертвите и да политизира трагедията?

" Вчера, до момента в който се прибирах от Германия, гледах митингите против насилието през телефона. Останах покъртен от това, че съвсем на никое място не видях да се приказва за убития юноша в Цалапица! Кой си разрешава да дели тъгата, да дели жертвите, да политизира нещастието? Видях еднотипни плакати, видях политически метри с тези еднотипни плакати и от самото начало се питах - тези митинги против насилието ли са, или против едно съответно закононарушение? Кой реши, че убийството на млад, 24 годишен юноша, е нищожно закононарушение, които не трябва да бъде споменавано, с цел да не засенчи друго извънредно закононарушение?

Вчерашните митинги, проведени от ППДБ с общителното подпомагане на медиите, за следващ път демонстрираха античовешкото лице на тази групировка. Същества, позволяващи си да политизират една покруса и да скриват друга покруса, нямат място в българската политика!

И на последно място неща не забравяме, че точно неофашистите от ППДБ сега ръководят страната. Ако има някаква институционална отговорност за случилите се закононарушения, то тя е единствено на ръководещите. А те, по остарял шизофреничен табиет, през вчерашния ден проведоха митинг среще самите себе си. "

Това написа ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов във " Facebook ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР