Вчера чух бившия премиер Борисов да заявява, че ваксините, с

...
Вчера чух бившия премиер Борисов да заявява, че ваксините, с
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Борисов се опита да разколебае хората да се ваксинират, къде е прокуратурата?

Вчера чух някогашния министър председател Борисов да декларира, че имунизациите, с които се ваксинира популацията, са с изминал период на валидност. Това не е правилно и бе опровергано от Министерството на здравеопазването.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов по време онлайн включване от Кюстендил на формалната страница на обединението във Facebook. Според него става дума за тежка провокация и закононарушение против опазването на здравето:

" Питам къде е прокуратурата, за какво не реагират и останалите обществени публични пластове против това? Най-сериозният механизъм за противопоставяне на ковид рецесията е точно имунизацията. Борисов по този метод се пробва да разколебае хората. "

Ген. Атанасов показа лидера на листата на демократите в Кюстендил Николай Табаков:

" Тук наш лидер е Николай Табаков, честен човек прочут в региона, който заслужава поддръжка. Нека имаме депутат, който да бъде в непрекъсната връзка с вас. "

По думите на ген. Атанасов в идващия парламент Демократична България ще работи главно за това да бъде извадена страната от тежката политическа рецесия, тъй като точно тя въздейства на всички останали браншове в страната.

Самият Табаков се показа като " актьор и свободен човек ".

" Призовавам ви да гласувате за нас, изберете нашата листа, в която има доста почтени хора. Имаме късмет да излъчим и ние представител от региона. Упорито качваме процентите нагоре, доверете ни се и гласувайте за " Демократична България ", обърна се към гласоподавателите Николай Табаков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР