Вчера част от тях бяха забелязани на луксозна вечеря в

...
Вчера част от тях бяха забелязани на луксозна вечеря в
Коментари Харесай

Специална вечеря с вината PIXELS на New Bloom Winery за претендентките в конкурса Мис България

Вчера част от тях бяха видяни на първокласна вечеря в ресторант Floret в София. Освен изтънчени ястия хубавиците се поглезиха и с чаша вино PIXELS, основани от New Bloom Winery. Тази година марката е специфичен винен сътрудник на събитието. В менюто на миските бяха включени антипасти от България, лаврак и за десерт хемисфера от кокосово желе с шоколадов мус. Специалната селекция от виновност включваше алено вино от немския вид Регент, бяло от Совиньон блан и розе от френския Гренаш.

Винената серия PIXELS събира едносортови виновност, изпипани до най-малкия подробност и представящи качествата на българския тероар, описаха от New Bloom Winery.

Тази година измежду претендентките в състезанието „ Мис България “ има предстоящ лекар – Мис Хасково, която желае да специализира правосъдна медицина. Мис Враца поддържа идеални ограничения с латино танци, а кандидатката от Велико Търново тренира карате и е криела от учителката си по балет, че избира хип-хоп танците. Мис Варна се занимава с интериорен дизайн в строителна компания, а зимата няма самообладание да кара ски. Мис Сливен приключва гимназия с Банково дело, само че няма упоритости да се занимава с тази сфера, а претендентката от Русе е била стимулирана от майка си за присъединяване в състезанието. Победителката ще стане ясна през днешния ден вечерта. 16-те хубавици ще се състезават в три тура.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР