Вчера бях по-голям оптимист, днес съм в лагера на песимистите

...
Вчера бях по-голям оптимист, днес съм в лагера на песимистите
Коментари Харесай

Асен Агов: Трифонов си вкара автогол с изявлението си днес и нахалството си

Вчера бях по-голям оптимист, през днешния ден съм в лагера на песимистите след изявление на Слави Трифонов. Той направи на процедура невъзможна тази смяна, за която през вчерашния ден вратата се отвори. Трифонов си вкара автогол с изказването си през днешния ден и нахалството си. Това разяснява пред bgonair.bg журналистът Асен Агов.

" Оказва се, че той не взе участие в придвижването на смяна. Обяснявам си го с това, че обслужва нечий интерес. Това е главният въпрос и той ще откри отговор през идващите дни. Ако се разровите, ще отриете връзки, точно в биографите на претендентите за проектокабинет.

Аз съм обезпокоен, преди всичко - премиерският пост - Николай Василев взе участие преди време в продажбата на БТК, и по негово гледище се продаде. Любо Дацов - той беше дясната ръка на Милен Велчев, който превалутира българския дълг в следствие, на което България загуби 800 млн. евро - Национална движение „Симеон Втори" 2. ", безапелационен е Агов.

Той оприличи Слави Трифонов с Царя. " Прилича на държанието на Сакскобургготски през април 2001. Само че има един проблем - хората имаха вяра на Царя, а в този момент гласоподаваха за " ИТН ", с цел да санкционират ГЕРБ. Нов опит, вместо смяна да ни се предложи замяна ", акцентира журналистът.

Достойна е постъпката на тримата министри от служебния кабинет - те споделят, ние се разминаваме генерално и не желаем да бъдем министри. Имаме опит още веднъж да бъде блокирана градската десница. Повторението се трансформира във фарс, в този момент е фарс. От 40% - 1/4 от гласовете да си взел - няма никаква легитимност.

Опитва се да хитрува Трифонов - ето аз предложих кабинет, поех отговорност, само че те не го утвърдиха и ще отидем на нови избори ", уточни още той.

Относно целите на проектокабинета, журналистът също изрази безпокойствие.

" Смущават ме надълбоко. Липсите - отсъства дълбоката промяна в службите за сигурност, отсъства казусът за безконтролността на правосъдната система. Борбата с корупцията. За мен ще бъде голяма неточност, в случай че Демократична България одобри да беседва след такива цели. Икономическият напредък - в Плана няма средства за преучредяване на тези служби ", счита още той.

Мълчанието на президента Румен Радев също буди подозрение у журналиста.

" Министърката на защитата в проектокабинета - тя е служителка на Стефан Янев, т.е. мълчанието на президента е загадъчно. Ако мълчи, той съучаства на този приключен факт, който се сервира на публиката или се целят предварителни избори. Това е хипотеза и на Борисов. Хората, които стачкуваха предишното лято, те са излъгани брутално ", разяснява още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР