Вчера БСП и ГЕРБ наказаха шефа на Сметната палата и

...
Вчера БСП и ГЕРБ наказаха шефа на Сметната палата и
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ДБ: БСП и ГЕРБ наказаха шефа на Сметната палата, защото отказа да участва в политическото нападение срещу Демократична България

Вчера Българска социалистическа партия и ГЕРБ наказаха шефа на Сметната палата и го отстраниха, тъй като не съучаства в политическото нападание против " Демократична България " със схемата с Nexo. Това съобщи в студиото на " Добро утро, Европа " депутатът от Демократична България Стоян Михалев.

" Ние направихме предварителна поръчка обществено. Никакви договаряния с никой. Щяхме да сложим нашите цели и да забележим кой ще ги поддържа. Ако третият мандат беше даден на нас, Борисов трябваше да избира сред длъжностен кабинет на президента, и длъжностен кабинет на Народното събрание. Между неговото ново другарче Румен Радев и нас. Те играят от една година в безспорен синхрон. От стиснатия пестник и " мутри вън ", към този момент ползите водят до такава степен те да играят дружно ", добави той.Заявката за Съдебна промяна на ГЕРБ е безспорна проформа. Но те сега ще потулят това с оправданието за живота на Народното събрание, че той скоро ще завърши и няма да има време за такава, сподели още Михалев. А по отношение на възможното общо явяване на Демократична България и Политическа партия на идните избори, коментарът му бе: " Започваме необятно разискване в другите партии, които вземат участие в " Демократична България " за взаимно явяване с " Продължаваме промяната ". Трябва да внимаваме с цел да не се окаже, че някои гласоподаватели ще се почувстват разочаровани ".

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР