Вчера близнаците отбелязаха личния си празник, като бяха зарадвани с

...
Вчера близнаците отбелязаха личния си празник, като бяха зарадвани с
Коментари Харесай

Позлатиха Хасан и Ибрахим

Вчера близнаците означиха персоналния си празник, като бяха зарадвани с прескъпи дарове от околните си хора

"Взех на синовете ми по едно златно герданче. Символиката е, че те са златни момчета със златни пръсти, които обичат да се окичват със златни медали, когато вървят на състезания у нас и чужбина. Много се зарадваха на подаръка и незабавно си ги сложиха. Оказа се, че им стоят доста добре ", описа пред "България Днес " техният татко Дениз Игнатов.

Безспорно най-голямата изненада за рождения ден пристигнала от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. "Прочутият български композитор акад. Николай Стойков им изпрати истинските ноти от Концерт №3 на Сергей Рахманинов. Момчетата мощно се вълнуват от клавирна литература и подаръкът доста ги впечатли. Затова и са доста признателни на акад. Стойков ", добави Игнатов.

Близнаците са сложили скъпите истински ноти на видно място в дома си, с цел да могат да ги въодушевяват по време на дългите извършения в свиренето на пиано. В опитите си да стават все по-добри те работят с музикалния инструмент в продължение на часове всеки ден.
На празника си Хасан и Ибрахим посрещнали в Шумен свои другари от Разград и дружно се забавлявали. Празненството минало в стеснен кръг, само че и тъкмо за такова празненство упорствали момчетата. Те получили стотици позвънявания и честитки освен от техни другари, само че и от фенове, които ги разкрили в обществените мрежи, с цел да насочат пожеланията си, написа "България през днешния ден ".

Близнаците изнесоха следващия си концерт в навечерието на рождения си ден. Те свириха на празника на музикалното си учебно заведение във Варна, като за изявата са били определени единствено най-хубавите ученици през първия образователен период. През декември Хасан и Ибрахим имат редица задължения, като не пропущат опция в духа на празничния месец да свирят и благотворително, изключително когато става въпрос за заболели дечица. "При синовете ми обстановката е малко такава, че почиват, до момента в който се трудят ", изясни Игнатов, който не стопира да се радва на триумфите на надарените си синове.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР