Вчера BKFC обяви, че реваншът между Артьом Лобов срещу Джейсън

...
Вчера BKFC обяви, че реваншът между Артьом Лобов срещу Джейсън
Коментари Харесай

Артьом Лобов и Джейсън Найт имат дата за реванш

Вчера BKFC разгласи, че реваншът сред Артьом Лобов против Джейсън Найт е плануван за 16 ноември. Битката по ще бъде по същите правила на бокс без ръкавици и ще се организира в Мисисипи. Това ще бъде третият пердах на Лобов под знамето на BKFC и вторият на Найт.

През април Лобов и Найт имаха кървава война, която продължи пет рунда. В последна сметка, единомислещото решение на съдиите дефинира Лобов за победител. Найт изиска реванш и той ще се случи скоро.

Последния път, в който наблюдавахме Лобов в BKFC той се изправи против някогашния международен първенец по бокс Поли Малинаджи. Двамата имаха извънредно развълнувано съревнование преди да се срещнат на кръга, само че в самата борба липсваше зарядът, който доста чакаха. Лобов още веднъж записа победа с единомислещо решение.

Лобов и Найт бяха част от бойците на UFC в категория “перо”. “Руския чук” изиска да бъде освободен след загубата си от Майкъл Джонсън. Що се отнася до Найт, той бе отхвърлен след 4 несполучливи мача в най-голямата ММА организация на света.

По-рано тази година Джейсън Найт се появи в подкаст на известна ММА медия и съобщи, че избира да се състезава в BKFC.

„ Ще печеля повече пари в сравнение с направих в последната си борба за UFC “, споделя той. „ Смятам, че парите са много положителни. Изгубих последния мач и изкарах 36 000 $. Ако всичко върви по проект, сигурно ще направя повече от идващия си двубой”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР