Вчера беше казана една лъжа. Много хора сме били излъгани,

...
Вчера беше казана една лъжа. Много хора сме били излъгани,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Натрапва се една абсолютна лъжа

Вчера беше казана една неистина. Много хора сме били излъгани, това не е вест. Няма да се включвам в квалификациите, не ни е и това задачата, изключително във време, в което проф. Николай Габровски би трябвало да се свърже, да беседва и въпреки всичко да намерим някакъв консенсус за сформиране на държавно управление, само че не мога и да не отвръщам, когато една неистина... към този момент съм малко по-спокоен, оправдавам се за покачвания звук по NOVA, само че те се държаха като юристи на Политическа партия и атакуваха Деница Сачева с въпроси, които тя просто няма по какъв начин да знае. Това сподели на ексклузивен брифинг в централата на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на  Sofia24.bg .

" Когато не знаеш отговора на един въпрос изглеждаш неуверен, тя е твърда жена и не й отива по тази причина съм задължен на симпатизантите ни и членовете да кажа ", сподели още Борисов.

Той отхвърли  твърденията на " Продължаваме промяната " за " чести срещи с президента Румен Радев ".

" С президента Радев не сме се виждали, не сме си говорили, нито едно деяние не сме съгласували. Това е безспорна неистина и тя се натрапва. Не съм отговорен на " Продължаваме промяната ", че първо разочароваха нас. Първи разбрахме, че тези сътрудници нямат потенциал, още като те работеха на нашите етажи. Но това не пречеше на някои публицисти да кажат след това, че са били в ГЕРБ, няма неприятно. След това от тях се разочарова президентът Плевнелиев, на който отхвърлиха присъединяване в контактната група и той се отхвърли от тях. След това от тях се отхвърли и Румен Радев, както и някогашните им съдружни сътрудници Слави Трифонов и Корнелия Нинова ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР