Вчера беше голям ден и миналата нощ Републиканската партия промени

...
Вчера беше голям ден и миналата нощ Републиканската партия промени
Коментари Харесай

Тръмп се обяви за победител на изборите в САЩ

Вчера " беше огромен ден " и " предходната нощ Републиканската партия промени историята с увеличение на болшинството ни в Сената, до момента в който в това време доста бяха опровергани упованията в Камарата на представителите ".

 Не ме разследвайте, скочи Тръмп на демократите Обновена
Не ме разследвайте, скочи Тръмп на демократите

Ако демократите мислят да прахосат парите на данъкоплатците

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на специфична конференция в Белия дом по отношение на резултатите от междинните избори във вторник.

До момента в Сената републиканците имат 51 места против 45 за демократите и резервират контрола.

 Снимка 388033
Източник:

Според преброените гласове в Камарата на представителите съперниците на президента Доналд Тръмп от Демократическата партия имат 220 места против 193 за републиканците . За болшинство са нужни 218 гласа.

В конкуренцията за губернатори резултатите до момента демонстрират, че републиканците печелят борбите за 25 губернатори на щати, само че губят 7 губернатора, до момента в който демократите към този момент печелят 22 губернатори, добавяйки 7 губернатора, които до момента бяха под контрола на републиканците - в Колорадо, Флорида, Канзас, Минесота, Ню Йорк, Пенсилвания и Вирджиния.

Тръмп дефинира изборите като " огромен ден ", " необикновен ден " и " исторически ден " макар " доста враждебното медийно отразяване ".

 Демократите погват Доналд Тръмп след успеха в Камарата на представителите
Демократите погват Доналд Тръмп след успеха в Камарата на представителите

Ще изискат от президента да разкрие данъчната си декларация

Тръмп акцентира, че претендентите, за които води предизборна акция, като цяло са спечелили.

" Силната акция спря синята вълна, за която приказваха...Ако не бяхме организирали такава акция, можеше да се случи ", добави той.

 Снимка 388032
Източник:

Според него за първи път от 1962 година на междинни избори партията на президента печели толкоз доста места в Сената . Той посочи, че републиканците вземат още три-четири места в Сената.

 Удар за Тръмп, демократите печелят долната камара на Конгреса на Съединени американски щати Обновена
Удар за Тръмп, демократите печелят долната камара на Конгреса на Съединени американски щати

Републиканците резервират контрола над Сената

" Тези избори бележат най-голямото извоюване тук-там в Сената от партията за президент на първите междинни избори минимум от президента Кенеди през 1962 година ", похвали се Доналд Тръмп.

По думите му тези републиканци, които са отказали да вземат участие в акцията му, са се показали доста неприятно . Той уточни, че е водил акция в поддръжка на 11 претенденти, от които девет са спечелили на вота.

 Снимка 388031
Източник:

Ние спечелихме повече от Барак Обама на първите му междинни избори, той изгуби шест места в Сената, в това число в обичайно синия щат Масачузетс, акцентира американският водач.

 Около 49% изборна интензивност на вота в Съединени американски щати
Около 49% изборна интензивност на вота в Съединени американски щати

Тези данни са приблизителни и могат да претърпят смяна

Американският общественик счита, че претенденти на Републиканската партия са спечелили, макар че против тях се изправиха демократи, които бяха " бомбардирани " с пари и медийна поддръжка.

 Снимка 388029
Източник:

Доналд Тръмп има вяра, че загубата в Камарата на представителите ще открие " доста по-лесен път ".

" Сега ние имаме доста по-лесен път, тъй като демократите ще дойдат при нас...и ние ще преговаряме ", счита той, само че призна, че демократите са останали сплотени.

Президентът на Щатите е удовлетворен и от представянето на вота за губернатор.

Той предложения демократите да работят дружно за пробутване на промени в региона на опазването на здравето и инфраструктурата.

" Наистина може да бъде красива двупартийна обстановка. Ние имаме доста общи неща за инфраструктурата...здравеопазването. Има доста огромни неща, които можем да създадем дружно ", означи Доналд Тръмп.

Запитан дали в действителност е допустимо съдействие сред двете партии, американският президент отговори: " Мисля, че има доста добър късмет да се случи ".

Лидерът на Съединените щати още веднъж прикани да се построи стена по границата с Мексико.

" Нуждаем се от стената ", безапелационен е той.

На въпрос какво ще направи, в случай че демократите се опитат да разкрият данъчната му декларация, Доналд Тръмп съобщи, че " хората не схващат данъчната декларация ", защото е изключителна комплицирана.



Тръмп предизвести демократите: Те могат да играят играта на следствие, само че ние можем да я играем по-добре.

Според него гласоподавателите изрично наказаха демократите в Сената поради метода, по който се отнесоха към чуването на претендента за Върховния съд Брет Кавано.

Тръмп влезе в конфликт с журналиста на Си Ен Ен Джим Акоста , откакто беше запитан за мигрантите от Централна Америка.

" Мисля, че би трябвало да ме оставиш да управлявам страната , а ти управлява Си Ен Ен ", прикани американският водач.

Той означи, че не е смутен във връзка с съветската сага , тъй като е машинация.

След това Тръмп атакува Акоста, който се опита още веднъж да му зададе въпрос.

" Си Ен Ен би трябвало да се засрами, че работите за тях. Вие сте доста недодялан...човек...начинът, по който се отнасяте към Сара Хъкаби е... ", продължи президентът, като има поради представителя на Белия дом.

Акоста и Тръмп влязоха в словесна война. Американският общественик назова Си Ен Ен подправена медия и зложелател на народа . В залата настъпи безпорядък преди да се възобнови задаването на въпроси.

На въпрос какво научи от изборния резултат, Тръмп отговори: " Мисля, че хората ме харесват. Мисля, че хората харесват работата, която правя ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР