Вчера бе оповестена историята на майка и дъщеря, които бяха

...
Вчера бе оповестена историята на майка и дъщеря, които бяха
Коментари Харесай

Жената на един от биячите на пътя: Моят мъж искаше да види състоянието на жената и да й вземе ключовете

Вчера бе оповестена историята на майка и щерка, които бяха бити на пътя. Близки на един от двамата мъже, които устроиха побоя, желаеха да опишат своята версия на случилото се на пътя. 

Към момента Софийската районна прокуратура образува досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди.

Красимира е половинка на един от двамата мъже, които участваха в случая. 



Тук съм, тъй като за мен тази жена е рисково да кара по пътищата. В съответния случай можеше да се провокира злополука и да бутни мъжа ми някой пешеходец или велосипедист. По време на случая аз бях на предната седалка до мъжа ми в колата. Жената караше несъответстващо и когато стигнахме светофара, излизането на мъжа ми от колата бе породено да види каква е повода за такова каране и да види какво е положението на водача, описа тя.

Тя шофираше несъответстващо. Моят мъж излезе от колата, с цел да види какво е положението на водача. Когато стига при колата вижда държание, което е истерично. Водачката стартира да го наскърбява. Те не са желали да я наранят, а да й вземат ключовете поради несъответстващото шофиране, разяснява дамата. 

В региона на случая има камери, тъй че записите ще бъдат конфискувани и ще се види тъкмо какво е станало в тези 40 секунди преди щерка ми да стартира да снима. Няколко удара с юмруци получих не от мъжа на госпожата, а от другия мъж. А ключовете ми ги взеха, когато изпуснах спирачката на колата, защото те ме удряха, скъбаха и дърпаха и по тази причина я изпуснах. Първо ме биха, а по-късно ми взеха ключовете. Нейният брачен партньор не е ме е удрял толкоз доста, колкото другия господин, само че той ме скубеше и ми говореше доста провокативно в лицето. В районното ръководство служителите на реда не ме пускаха да изляза на открито, тъй като дамата ме чакаше начело и служителите на реда ми споделиха, че не е доста рационално да излизам, по този начин те ме държаха към час откакто завърши разпита и най-после като ги попитах аз ли съм арестувана, че не ме пускат, те споделиха, че едната брачна половинка е начело и те се тормозят и или би трябвало да ме искартират до колата или да изчакаме, разяснява потърпевшата Янева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР