Вчера бе финалът на Като две капки вода. Победата в

...
Вчера бе финалът на Като две капки вода. Победата в
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Взривяващо парти след финала на "Като две капки вода", Маги Халваджиян хвана микрофона, а Михаела се награби с...

Вчера бе финалът на " Като две капки вода ". Победата в петия сезон на хитовото шоу бе за Михаела Маринова, която се показа с ария на Селин Дион. След епичният край всички участници и екип виновен за продукцията бе поканен по традиция на грандиозно празненство в заведението на Кремена Халваджиян. На забавата участваха всички - танцьорите от " Фънки мънкис ", дружно с хореографката и жена на Бебо Халваджиян Алекс Енева, Етиен Леви и Милица Гладнишка, режисьори, оператори, самият Маги Халваджиян и несъмнено участници в " Като две капки вода " и някогашни звезди от " Х фактор ".

Още при започване на забавата Магърдич хвана микрофона и изнесе една от дългите си речи, като благодари на всички за неповторимото шоу за следващ път.

Естествено Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков не пропуснаха забавата. Те също не пропуснаха да кажат по няколко думи за миналите 3 месеца и да кажат на всички, че ще им липсва взаимната работа и шегите.

На празненството бе победителката Михаела Маринова, която бе награбвана от всеки втори присъстващ, който я поздравяваше за блестящото показване. Сред по-известните от тях бяха гаджето й и участникв " Х фактор " Иво, Кремена Халваджиян и София, която също блесна на сцената на " Като две капки вода " и предаването " Пееш или лъжеш ".

На празненството бе видяна и Йоана Драгнева, само че пък от Ненчо Балабанов нямаше и диря. Явно някогашните гаджета към момента се заобикалят. Победителката от последния сезон на " Х фактор " също бе на забавата. Припомняме, че Християна взе присъединяване и по време на последния лайф от " Като две капки вода ", като пя в дует с Коцето Калки.

Люси Дяковска също не пропусна купона и през цялата вечер се забавляваше доста, не спираше да танцува и не смъкна усмивката от лицето си.

Интересно бе наличието на брачната половинка на Ваня Джаферович - Евгения. Тя не съумя да поддържа мъжа си онлайн по време на финала на " Като две капки вода ", само че пък се появи в заведението. Изненадата бе, че него го нямаше.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР