Вчера 86-годишният политик бе приет в миланската болница Сан Рафаеле

...
Вчера 86-годишният политик бе приет в миланската болница Сан Рафаеле
Коментари Харесай

Кориере дела сера: Силвио Берлускони има левкемия

Вчера 86-годишният политик бе признат в миланската болница " Сан Рафаеле " поради съмнения, че страда от пневмония.

Според " Кориере каузи сера " възпалението на белите дробове при Берлускони може би е последица от изцяло намаляване на организма в резултат на левкемията. Знае се, че той е подложен на интензивни медицински грижи.

Вестникът не прецизира източника, от който е почерпил информацията си, само че Ройтерс също удостовери това като се базира на осведомен источник.

През последните години четирикратният министър председател на Италия и медиен магнат неведнъж имаше проблеами със здравето, като единствено преди седмица бе изписан от същата болница в Милано. Пез 2016 година той претърпя тежка сърдечна интервенция, имаше и рак на простатата. През 2020 година се болести с COVID-19 и по-късно неведнъж бе одобряван в болница.

Понастоящем публични изказвания за положението на Берлускони не са правени нито от партията му " Напред Италия ", нито от медицински лица или негови близки. " Напред Италия " е част от ръководещата коалиция и държавното управление на премиера Джорджа Мелони дружно с нейната " Италиански братя " и " Лига " на Матео Салвини.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР