Вчера, 26 юни, в парламента тече дебат по втория вот

...
Вчера, 26 юни, в парламента тече дебат по втория вот
Коментари Харесай

Вот: Отклонете се!

Вчера, 26 юни, в Народното събрание тече спор по втория избор на съмнение против третото държавно управление на Бойко Борисов. Основанията за вота, импортиран от Българска социалистическа партия – имало неуспех в бранш " Сигурност ".
Има, по този начин е. Само че Българска социалистическа партия в действителност не предлага опция. Не предлага работещо решение. Не предлага никакво решение. Българска социалистическа партия единствено сочи с пръст. Като в скеч в детската градина, в който две хлапета вземат решение да отмъкнат тортата за рождения ден на другарката, пардон, госпожата, и когато ги заловен на мястото на престъплението, единият сополанко, който не е заровил ръчички в сладкото колкото другия и може да реагира по-бързо, мигновено показва другарчето: " Той беше! ".
Те бяха. И едните, и другите! Бойко и компания унищожават освен Министерство на вътрешните работи, а и всичко значимо, до което се допрян. То казусът е, че не смеят да пипнат. Не смеят да развъртят метлата за чантаджиите, тъй като самите те са чантаджии. Не смеят да ревизират системата и за поправят дупките, тъй като ще се лишат от главната ударна мощ, която би трябвало да ги пази – това е замисълът. Не смеят да разровят опазването на здравето, тъй като ще излезе подобен аромат, че и противогази няма да оказват помощ. За образованието по-добре да не приказвам – че там членът непрекъснато е цялостен!
Още по-големият проблем е, че това в този момент го споделя Българска социалистическа партия. Тези, при които беше дори по-зле. Да си по-зле от Борисов – какъв брой зле би трябвало си? Тях ли ще слушаме? На тях ли ще се надяваме? Те ли ще поправят нещата? Майкоууу!
Единствената вяра към този момент е Неволята. Все още сме на фаза да я викаме. Ха нека скоро да ни пресипне гласът! Като на ГЕРБ - въпреки всичко те не обелиха и дума в пленарна зала при дебата.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР