Вчера, 21 юни, беше двоен празник в семейството на принц

...
Вчера, 21 юни, беше двоен празник в семейството на принц
Коментари Харесай

Невижданите досега снимките на Уилям и Кейт

Вчера, 21 юни, беше двоен празник в фамилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън . Освен рождения ден на херцога на Кеймбридж, те отпразнуваха и Деня на бащата.

Както традицията повелява на празници, кралската двойка ни зарадва с нови, невиждани до момента фамилни фотоси . Те още веднъж са дело на Мидълтън, която не разрешава на никого да снима децата й и избира сама да бъде зад обектива. А резултатът е все по-добър.

На фотосите виждаме по какъв начин рожденикът Уилям се забавлява с трите си деца и си играят на двора в двореца Кенсингтън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) на Юни 20, 2020 в 2:30 PDT

Херцогът на Кеймбридж е в най-важната си роля - на обичащ и грижлив родител, който е най-щастлив, когато е с хлапетата .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) на Юни 21, 2020 в 8:00 PDT

А по случай Деня на бащата, Уилям и Кейт ни изненадаха и с още фотоси от фамилния си албум , с които показаха любовта и почитанието си към татковците си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) на Юни 21, 2020 в 5:00 PDT

На първия кадър виждаме херцога на Кеймбридж с татко си Чарлз. Снимката е направена преди няколко месеца, още веднъж от Мидълтън. А втората е на дребната Кейт в прегръдките на татко си Майкъл .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР