Вчера, 21 ноември, бе Денят на благодарността. Въпреки че от

...
Вчера, 21 ноември, бе Денят на благодарността. Въпреки че от
Коментари Харесай

Една от най-редките снимки на Мадона

Вчера, 21 ноември, бе Денят на благодарността. Въпреки че от известно време не живее в Съединени американски щати, а в Португалия, Мадона продължава да следва традициите . А една от тях повелява цялото семейство да се събере на празника.

И те се събраха - шестте деца на певицата театралничат дружно за фотография . Подобни фрагменти, които виждат бял свят в обществените мрежи, са огромна необичайност.

Мадона и децата означиха Деня на благодарността в Малави - страна в Югоизточна Африка. Именно там певицата се среща с четирите си осиновени деца и доста бързо взима решението да им даде втори късмет в живота. А постоянно по-късно всички се връщат още веднъж там, където стартира тяхната история.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на Ное 22, 2018 в 3:30 PST

На фотографията виждаме двете биологични деца на Мадона Лудрес и Роко, дружно с четирите осиновени - Дейвид, Мърси, Естер и Стела . Изпълнителката нееднократно е говорила за рецензиите по собствен адрес, свързани с осиновяването на цветнокожи деца.

Днес обаче в Мадона няма и капка страдание за постъпката си и това си проличава доста ясно и в посланието, с което добавя фотографията на шестте си деца.

 Мадона пред Vogue Италия
Каква е повода Мадона да се реалокира в Португалия

Какво разкри певицата в изявлението за списанието

" Ето за това съм най-благодарна. Моите деца ми отварят порти и показват пътища, по които смятах, че в никакъв случай няма да потегли. Славата, благосъстоянието и счупените върхове в никакъв случай не могат да се съпоставят с това, което оценявам най-вече. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР