Вчера, 21 февруари, стартира третият сезон на романтичното риалити Ергенът.

...
Вчера, 21 февруари, стартира третият сезон на романтичното риалити Ергенът.
Коментари Харесай

Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични красавици - кои грабнаха сърцето на Ергенът още от началото

Вчера, 21 февруари, започва третият сезон на сантименталното риалити " Ергенът ". Тази година 26 дами ще се борят за едно мъжко сърце - това на предприемача Александър Младенов. В първия епизод видяхме представянето на първите 13, които съумяха съществено да го развълнуват, изненадат, притеснят и разсмеят. Ето и които се откроиха най-ярко.
 Ергенът 3 в България - какво ни чака в сантименталното риалити
Съперничества, обич и експанзия в трети сезон на " Ергенът "

Риалити шоуто започва след седмица

За пръв път в предизвикването на формата се впуска жена, която не се тормози да влезе и в огъня - безусловно. Красивата Габи Ангелова е почитател на мощните чувства, по тази причина и взема решение да ги трансформира в своя специалност, ставайки пожарникар.

Тя съумя да впечатли Алек, появявайки се с пожарна кола, а красивата си рокля бе комбинирала с пожарникарски ботуши. В идващите епизоди ще разберем дали сред двамата ще пламне пожар и какъв брой дълго ще гори.

Силно впечатлен Младенов остана и незабавно щом видя и дългокраката Гарбиела Иванова. С нейната грациозна походка, съвършени форми и огромна усмивка, тя съумя да си завоюва благосклонностите му от още със запознанството им.

А не по-малко удивен остана Алек от обстоятелството, че пред него стои шампионка по плуване с над 100 медала, която най-вече от всичко държи на фамилията си. Двамата имаха и своята опция да се опознаят малко по-добре на къса среща и сме сигурни, че занапред постоянно ще ги виждаме дружно.

Една от първите 13 участнички в направи друго и впечатляващо появяване, с което незабавно завоюва благосклонностите на Алекс. Облечена в състезателен екип, Васка Джурова се показа за гримьорка от екипа на предаването и първо сграбчи Младенов с погледа си, а по-късно и с думите, с които се опита да го предразположи, с цел да " счупи гипса ".

След това пристигна моментът на изненадата и с няколко придвижвания тя остана по къса, зелена рокля с пайети, с което към този момент остави Алек без думи. Той не скри какъв брой много се е впечатлил от участничката и с интерес ще проследим по какъв начин ще се развият връзките им от тук нататък.

За най-екзотична хубавица от първите 13 в новия сезон на риалитито несъмнено може да определим Валерия Дакова. Тя първо завоюва Алек с хубостта и непринудеността си, а по-късно го развълнува същински с тежката си персонална история.

Въпреки компликациите, тя съумява да се оправя сама в живота сносно и от няколко години работи като модел. Именно с нея бе и първата целувка на Младенов за сезона.

Като заговорихме за екзотика, няма по какъв начин да не споменем и Шермин Метушева. Родена в Ловеч, само че израснала в Тев Авив, тя даде поръчка, че с изключение на външни дадености, има и разсъдък за демонстриране.


Голямата смяна в трети сезон на " Ергенът "

Имението на ергенът няма да бъде в Турция

Показа и високо самочувствие, тъй като за нея " Ергенът " е превдварително решен - тя ще си тръгне с Алек и ще обикалят дружно света. Дали обаче ще успее да пребори конкуренцията, следва да разберем.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР