Вчера, 19 април 2018 г., в хотел Маринела бяха връчени

...
Вчера, 19 април 2018 г., в хотел Маринела бяха връчени
Коментари Харесай

Двадесет и три отличени институции в четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”


Вчера, 19 април 2018 година, в хотел Маринела бяха връчени годишните награди „ КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус” , проведени от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club . Инициативата се организира под патронажа на Валери Симеонов – Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на Р България.

Общо 23 компании, институции и медии получиха публично самопризнание за положените старания в посока развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развиване и други.

Официални посетители на церемонията бяха Валери Симеонов, Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика; Лъчезар Борисов, Заместник-министър на икономиката; Росица Димитрова, Заместник-министър на труда и обществената политика; Лозана Василева, заместник-министър на земеделието; Марияна Николова, шеф на политическия кабинет на заместник-министър ръководителя по икономическата и демографската политика; Янка Такева, ръководител на Синдиката на българските учители; Цветан Симеонов, ръководител на БТПП; Весела Начева, шеф кабинет на Министерството на районното развиване и благоустройството; Маджиде Ахмедова, Заместник-Председател на Българска Агенция за инвестиции; арх. Весела Вълчева-Макгий, ръководител на управителния съвет на Българския съвет за стабилно развиване и други, които връчиха награди на някои от отличените компании.

За първи път беше показан 3D модел на човешка колония в космоса - „ УниСпейс”. Учениците от математическата гимназия „ Д-р Петър Берон” /Варна/ - Иво Песев и Александър Георгиев описаха в елементи по какъв начин посредством него може да бъде избавено човечеството. С плана „ УниСпейс” учениците от варненската математическа гимназия завоюваха 1-во място на Международния конкурс на НАСА. През май месец награденият екип от петима възпитаници е поканен да показа създаването си пред Конференцията за интернационално галактическо развиване на НАСА и Американското галактическо общество в Лос Анджелис. Вдъхновен от плана и ентусиазма на учениците, проф. дтн инж. Николай Вълканов, ръководител на Съвета на Директорите на „ Минстрой Холдинг” АД разгласи, че ще поеме напълно разноските по пътуването на екипа и представянето им в Лос Анджелис.

За своите достижения в посока Иновации и Непрекъснато повишение качеството на предлаганите артикули и услуги оценки получиха ИМОТЕКА АД (в категория БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ) и Fibank (в категория БАНКИ). Наградата на Имотека АД получи персонално Люба Атанасова, Изпълнителен шеф на компанията, а оценката на Fibank бе връчено на Севдалина Василева, Изпълнителен шеф и член УС. „ Минстрой Холдинг” АД сграбчи приз за Цялостен принос и стабилно развиване в минната промишленост в категория ИНДУСТРИЯ, а статуетката и плакетът взе проф. д.т.н. инж. Николай Вълканов, Председател на Съвета на Директорите на „ Минстрой Холдинг” АД. За Успешен мениджмънт в производството на високоалкохолни питиета и виновност оценката сграбчи Иван Папазов, Председател на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на VP Brands International . ПУРАТОС БЪЛГАРИЯ бяха удостоени с отличие за Успешен мениджмънт, качество и нововъведения в хранително-вкусовата индустрия, а премията получи персонално Ростислава Павлова, изпълнителен шеф на компанията. Отново в категория ИНДУСТРИЯ приз сграбчи и Електромоторен Завод ЕЛПРОМ ТРОЯН , който бе отличен за Устойчиво развиване, конкурентоспособност и нововъведения. Наградата бе връчена на Младен Мондешки, Изпълнителен шеф на Елпром Троян и Росица Петкова, шеф Маркетинг и нововъведения.

FUTURE HEALTH BIOBANK бе отличена за Лидерска позиция на българския пазар, качество и нововъведения в региона на извличането и съхранението на стволови кафези в бранш ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, а премията бе врчена на Вили Пеева - Пападопулу, шеф на Медицински център „ Афродита” - представител за България на Фамилната тъканна банка „ Future Health”. В категория РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА тази година две компании взеха приз - Даниела Авджиева, управител на фабрика за майонеза „ КРАСИ” получи оценката за Ефективен мениджмънт, конкурентоспособност и грижа за служителя, а Бойка Модева, управител „ ПР и комуникации” взе премията от името на ТПК «Бутилираща компания ХИСАР» . Архитектурно-строителна компания АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД сграбчиха премията за Устойчиво развиване и нововъведения в строителството и архитектурата, а наградата бе връчен на арх. Весела Мирянова, изпълнителен шеф на компанията. Филип Морис България ЕООД бяха наградени в категория БЪРЗООБОРОТНИ СТОКИ, за Иновации и ефикасни връзки. А РЕФАН БЪЛГАРИЯ сграбчиха премия за Конкурентен и ефикасен бизнес модел в бранш ИНДУСТРИЯ.

Георги Руков, Директор интернационално развиване получи оценката от името на Credissimo , които бяха отличени за Налагане на български ФинТех нововъведения на интернационалния пазар. Paysafe Bulgaria получиха премия за Работодателска марка и вложения в човешкия капитал. В категория ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ наградата получи Mtel – за Грижа за обществото и потребителски метод. АМИТИЦА ООД получи приз в бранш ЗЕМЕДЕЛИЕ за Успешни практики в растителната отбрана и биоземеделието, а премията бе връчена персонално на агр. инж. Здравка Смиленова, шеф на компанията. Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ пък сграбчи премия в категория МЕДИИ – ТЕЛЕВИЗИЯ, за Качествено наличие и новаторски медиен артикул, а наградата от името на медията получи Богомил Грозев, водещ на Новините на NOVA. За Лидерска позиция, меродавност на информацията и развиване на човешкия капитал отличие получи и Информационна организация ФОКУС. Днес.БГ и Инвестор.БГ пък взеха премия за Качествена и справедлива публицистика и обществена отговорност в категория МЕДИИ – ИНТЕРНЕТ. Фондация „ НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ” и арх. Пламен Пламенов Мирянов бяха удостоени с отличие в категория ЛИЧНОСТ – ВДЪХНОВИТЕЛ, за Инвеститор в християнските и национални обичаи на България. Димана Василева, Мениджър на Quintessentially България получи оценката от името на компанията в бранш УСЛУГИ, за Непрекъснато повишение качеството на предлаганата услуга. В категория ТУРИЗЪМ премията отиде при хотел Маринела , който бе отличен за Луксозен градски бизнес хотел и събитиен мениджмънт. J Point и J Point+ пък сграбчиха приз за Успешен бизнес модел в категория РЕКЛАМА И ПЕЧАТ.

Водещи на събитието бяха артистът и радио водещ Илия Георгиев и актрисата Албена Ставрева. За положителното въодушевление на гостите се погрижиха известната национална певица Поли Паскова, невероятният отбор „ Чинари” и неповторитиме танцьори на Нешка Робева и „ Нешънъл арт”.

Медийни сътрудници на тазгодишното издание бяха: телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, радио Фокус, осведомителна организация Фокус, осведомителна организация Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg.

Целта на премиите „ Компания на годината – Успехът на фокус” е да се даде публичност на положителните бизнес практики, да се разпространява сполучливата промишленост в международен и местен мащаб, да се концентрира публичното внимание върху новаторски и настоящи модели за ръководство на бизнеса и компанията, като по този метод се насърчи предприемачеството измежду българската общност. Наградите на списание Business Lady са продължение на главната цел на изданието - да споделя сполучливи бизнес модели, да бъде естрада за разнообразни професионални триумфи, персонални качества и постижения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР