Вчера, 16 юли, се изигра един от най-запомнящите се финали

...
Вчера, 16 юли, се изигра един от най-запомнящите се финали
Коментари Харесай

Новият герой на Шарлот и Джордж

Вчера, 16 юли, се изигра един от най-запомнящите се финали в историята на тенис шампионата Уимбълдъб. В ролята на губещия ненадейно за мнозина влезе легендата Новак Джокович, а като победител от петсетовата борба излезе 20-годишният Карлос Алкарас.
 Звездите, които гледаха финала сред Новак Джокович и Каролс Алкарас на Уимбълдън
Кой развълнува Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън

Кой гледа грандиозния край

Испанецът си извоюва победа, каквато Ноле не бе давал на никого на централния корт на шампионата в Лондон от цяло десетилетие. Направи го с доста пот на челото и пред погледите на десетки звезди. 

Разбира се, измежду присъстващите бяха и принц Уилям и Кейт Мидълтън, а принцесата на Уелс имаше достойнството да връчи купата на Алкарас. След награждаването той съобщи, че протичащото се за него е сбъдната фантазия. 

I like how Prince George and Princess Charlotte have a genuine interested in tennis and the match Pulling the same faces as their parents
— The Caribbean Prince (@Freedom16356531)
А като най-големи почитатели на тенисиста се демонстрираха самите принцеса Шарлот и принц Джордж. Деветгодишният британски престолонаследник и преди е придружавал родителите си на тенис шампионата, само че за пръв път към тях се причисли и по-малката му сестра. Но сме сигурни, че няма да е за финален.

При всяка своя поява децата на Уилям и Кейт стават център на внимание поради истинските си и неподправени страсти, които обилно показват. Е, и финалът на не направи изключение.

I think, I think Prince George and Princess Charlotte were rooting for Carlos Alcaraz
— Isa (@isaguor)
Принцът и принцесата философски устояха часове напред на жегата и следиха деликатно дуела на корта. А от реакциите им бе явно, че са за Алкарас. Принцеса Шарлот даже на няколко пъти стискаше палци на испанеца. Щом той победи, двамата с брат й не скриха насладата си, че точно на него майка им ще връчи трофея, предава Daily Mail.
 Кралица Камила на Уимбълдън - трите неща, които направиха усещане там
Къде сбърка Камила този път

И с какво ядоса поданиците си

Самата Мидълтън, която е дългогодишен фен на спорта, също мина през доста и разнообразни емоционални състояния по време на напрегнатия дуел, траял близо пет часа. Заради жегата и мощното слънце тя даже си разреши да носи слънчеви очила - аксесоар, който рядко виждаме на лицето й. Този път с него си послужи и принцеса Шарлот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР