Вчера, 16 януари, Кейт Мидълтън е била приета в болницата

...
Вчера, 16 януари, Кейт Мидълтън е била приета в болницата
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е приета в болница

Вчера, 16 януари, Кейт Мидълтън е била призната в болничното заведение London Clinic за планувана интервенция в стомашната област. Процедурата е предходна сполучливо, само че принцесата на Уелс ще остане приета в болница за две седмици.
 Снимка 644349

Това излиза наяве от формалната информация на двореца Кенсингтън, който се грижи за връзките с обществеността на фамилията на принц Уилям. От там прецизират, че интервенцията не е обвързвана с рак, само че няма да разкрият какво тъкмо естеството й.

Уточнява се още, че Кейт ще може да се завърне към нормалните си задължения чак след Великден, което значи, че всички планувани преди 31 март тази година ще отпадат. В това число е и пътуването на принца и принцесата на Уелс до Рим.
 Графикът на принц Уилям и Кейт Мидълтън за 2024 включва и пътешестване до Рим
Плановете на Уилям и Кейт за 2024 година

Първата половина на годината е разчетена

Самият принц Уилям е отсрочил някои от личните си работни задания и публични задължения, с цел да прекарва повече време с трите деца на фамилията, до момента в който брачната половинка му е в болница.

От Кенсингтън оповестяват още, че е поискала " информацията, обвързвана със здравето й, да остане персонална " и че моли за почитание към това нейно право. Уточнява се още, че нова информация ще бъде обявена, когато има такава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР