Вчера, 15 април, стана ясно, че Хенри Кавил и половинката

...
Вчера, 15 април, стана ясно, че Хенри Кавил и половинката
Коментари Харесай

Коя е Натали Вискусо - жената, от която Хенри Кавил чака дете

Вчера, 15 април, стана ясно, че Хенри Кавил и половинката му Натали Вискусо са подхванали огромна крачка във връзката си и ще стават родители.
 Хенри Кавил чака първото си дете от Натали Вискусо
Хенри Кавил чака първото си дете от Натали Вискусо

Актьорът има мотив за празнуване

И тъй като артистът има огромна почитател база няма по какъв начин да не се поинтересуваме коя е дамата на сърцето му - Натали Вискусо, и като цяло какво знаем за връзката им.

През април 2021 година стана публично, че двамата са дружно след фотография, която Вискусо показа в профила си в Instagram, на която играе партия шах с Хенри Кавил.
 Снимка 661341

Едва година по-късно двамата се появиха за първи път дружно на публично събитие. Тогава те минаха по аления килим на премиерата на Enola Holmes 2. Всъщност първата обществена демонстрация на Натали е още на 15-годишна възраст.

През 2005 година тя взима присъединяване в предаването на MTV - My Super Sweet 16. Тя е от Ню Мексико, само че в следствие се мести с татко си и тогавашната му половинка в Калифорния.
 Снимка 661340

Натали Вискусо е на 33 години, което я прави със седем години по-млада от Хенри Кавил. В момента тя е вицепрезидент на продуцентската компания Vertigo Entertainment, като преди този момент е заемала сходна позиция в друга огромна продуцентска компания - Legendary Entertainment.
 Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените във филмите
Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените

Актьорът има своята позиция

В момента Хенри Кавил и Натали Вискусо работят дружно по продуцирането на филм по видео играта Warhammer 40 000. Последно двамата се появиха дружно на на няколко от министър председателите на " Аргайл: Супершпионин ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР