Вчера /15.07.18г./ в предаването „Неделя 150“ по програма „Хоризонт“ на

...
Вчера /15.07.18г./ в предаването „Неделя 150“ по програма „Хоризонт“ на
Коментари Харесай

Орден Стара планина за Динко Динев, принизява българската държава и история!

Вчера /15.07.18г./ в предаването „ Неделя 150 “ по стратегия „ Хоризонт “ на БНР, още веднъж пламна словесната война сред Министъра на защитата Красимир Каракачанов и Заместник ръководителя на Народното събрание Веселин Марешки. Поканени да разясняват срещата на министрите на защитата на страните от НАТО в Брюксел, двамата политици използваха „ почтените “ въпроси на водещата с цел да се захапят. Пръв стартира министър Каракачанов:

Защо Ви нарочи за основен лобист на републиката господин Веселин Марешки, водач на ВОЛЯ и проблем на държавното управление?

Каракачанов: Защото въпросното лице което визирате извършва някаква поръчка. Вижте му гласуванията в Народното събрание и ще прецените кои поръчки изпълнява… Няма по какъв начин да съм лобист на Закона за горивата, тъй като той се внася не от Министерство на защитата, а от Министерство на стопанската система. Въпросният господин постоянно се обърква.

Аз му предложих въпреки всичко да употребява хапчетата които продава по-редовно, само че очевидно не ме слуша! Така, че това са цялостни нелепости. Вие ме карате да разясня едно лице което изобщо не си заслужава. Лицето. Въпросното лице против което има една камара каузи за рекет, за не знам си кво, и Данък добавена стойност, квото ти пристигна на акъла, побой. Тва лице да ми приказва за морал, малко необичайно, несериозно, тъй че не бих желал да го разясня.

Това, че е Заместник ръководител на българското Народно заседание?

Каракачанов: Да спре да приказва нелепости! …….

Вашето фиксиране върху Каракачанов е забавно, виждаме го през последните дни?

Марешки : Ааа, не, не, не. Вижте в този момент, това би трябвало да го уточним. Той самичък се фиксира. Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация са единствените които сега вкарват лобистки закони и на процедура ограбват българския народ… Той не отхвърли, че лобира за Закона за горивата, той не желае да го разяснява тъй като го споделям аз. Ама не го споделям аз. Казва го българският народ. За Султанка и за гибелта в Народното събрание не съм го споделил аз. Вижте в обществените мрежи какво става. Правят го на пух и прахуляк. И по какъв начин го назовават: „ Да си беше седял в кочината , да си яде помията и да не се занимава с нeщо от което не схваща. “

Това не е доста добър жанр, във всеки случай не се показваме по този начин в това предаване…Ако смятате, че господин Каракачанов е нездравословен като министър…

Марешки: А вие не смятате ли, че е нездравословен? Нещо направил ли е за армията? Тя жизнено-способна ли е? От лъжите на Каракачанов се сее гибел. Сее се гибел в армията. Няма летателни часове, няма поддръжка на военната техника. Заради такива гастрольори армията не може да извършва своите функции…Вкара лобисткия закон за психологично лабилни да влизат в армията. Това го вкара Каракачанов.

Съгласна ли сте Орден Стара планина да се дава на човек, който няма никакви заслуги за подобен медал? Динко Динев е предлагането на Каракачанов. Той принизява цялата българска страна, цялата българска история! Как може един „ родолюбец “ да предложи най-високото българско отличие на незаслужил човек? Това отличие се дава за изключителни заслуги! Ако Динев получи ордена, ще има почтени хора които ще върнат своя!

Ако желаете да чуете цялостния запис, натиснете ТУК

Източник: zname365.com
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР