Вчера, 14 октомври, принц Уилям и Кейт Мидълтън пристигнаха на

...
Вчера, 14 октомври, принц Уилям и Кейт Мидълтън пристигнаха на
Коментари Харесай

Как посрещнаха Уилям и Кейт в Пакистан

Вчера, 14 октомври, принц Уилям и Кейт Мидълтън дойдоха на първото си публично посещаване в Пакистан . кралската двойка кацна в столицата Исламабад, където бе посрещната с подобаващи почести още от стълбичката на самолета.

Херцогинята на Кеймбридж за следващ път потвърди, че е усвоила протокола до съвършенство. За идването си в ислямската страна тя заложи на обичаен пакистански тоалет , комбиниращ рокля и панталони в преливащи се бяло и светлосиньо, дело на марката Catherine Walker.

Сребърни обеци, клъч в перлени нюанси и обувки на ток в физически цвят допълват цялостния образ на Кейт. А визията й доста ни припомня на тази на принцеса Даяна по време на визитата й в Пакистан през 1996г.
 Снимка 447726

И сме сигурни, че приликата не е по никакъв начин инцидентна, а изцяло целенасочена, тъй като херцогът и херцогинята се явяват наследници на нейното дело в страната.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на Окт 14, 2019 в 10:42 PDT

Мнозина дефинират петте им дни в Пакистан като най-сложното им посещаване поради културните разлики и ситуацията в страната.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, визитата им в Пакистан и какво общо има с принцеса Даяна
Уилям и Кейт на едно от обичаните места на Даяна

Първо Хари и Меган, в този момент и те

Днес, 15 октомври, е първият цялостен ден от визитата на Уилям и Кейт в Пакистан.
 Снимка 447723

 Снимка 447724

Първият им формален ангажимент бе посещаване в девическо учебно заведение в Исламабад, а Мидълтън още веднъж изгря с обичайната курта , този пък в по-ярко синьо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР