Вчера, 14 октомври, падна триметровата стена, която делеше отборите на

...
Вчера, 14 октомври, падна триметровата стена, която делеше отборите на
Коментари Харесай

Емоционален катарзис във Фермата! Нови правила в шоуто

Вчера, 14 октомври, падна триметровата стена, която делеше тимовете на Чорбаджии и Сиромаси.

С физическото ѝ унищожаване идва времето за основаването на "Фермата: Нов свят ", което е и концепцията на шоуто.

Ще могат ли богати и небогати да схванат, че са свързани и дружно да отстранен разделянето сред хората на небогати и богати и да основат един нов свят, споделиха през днешния ден в „ Тази заран “ водещият Андрей Арнаудов и основният редактор Ники Николов.

"Беше ясно, че този миг рано или късно ще пристигна. Те обаче не чакаха тъкмо в този ден да се случи обединяването. В първия миг бяха доста щастливи, само че по-късно лека-полека започнаха да осъзнават, че ще имат други проблеми. Нови характери ще се сблъскат, ще се образуват напълно разнообразни конфигурации. Но това ще даде един друг подтик на сезона, който до момента не сме виждали. Едни нови взаимоотношения и преподреждане на картите в средата на предаването”, описа Андрей Арнаудов.

„ Реално в този момент стартира едно ново предаване, в което участниците „ ще се учат да приказват на непознат език “. Сиромасите ще учат езика на богатите, а те пък от своя страна ще се опитат да схванат езика на богатите. И ще се научат едни други на извънредно доста забавни неща. Основното, което ще научат чорбаджиите е, че с изключение на напред, би трябвало да гледат и към себе си. А както сподели Велислава от Сиромасите – общувайки с Чорбаджиите осъзнах, че ние бедните също имаме фантазии. “ – споделя Ники Николов. Той разкри за почитателите на шоуто, че Митко Калайджиев, същинският безгрижник в риалитито, ще провокира в един от участниците същински катарзис. Този човек на своя рожден ден ще напише такова писмо, което ще накара цялата плантация да плаче от катарзис и хората ще нарекат това писмо „ библия за благополучие “. И този катарзис ще остане вечно в индивида, който го изпита.

„ Нашата статистика демонстрира, че сиромасите имат повече деца, тъй като са насочили своето внимание към рода и са насочили своето внимание в най-малките елементи. Докато богатите са се научили не просто да мечтаят, а да вървят към фантазиите си. Сиромасите във Фермата видяха, че другите съумяват да измислят и основават неща, които улесняват живота им. А сиромасите доста постоянно са водени не от удобен разум, а от страстта. И това е ключът към особеното им съществуване “, добавя Андрей.

След обединяването на участниците във „ Фермата “ се трансформира и механиката на шоуто, разкри още Николов. Тази смяна ще разреши най-дълбокият и очевиден спор да получи своя разцвет и завършек, а точно да има двубой сред двамата най-големи съперници в риалитито – Ивайло Шопски и Митко Караиванов.

И огромната вест, която Андрей Арнаудов заяви за всички почитатели на „ Фермата “ и всички българи – на 1 ноември, Денят на националните будители, след 5 годишно очакване, на пазара излиза „ Алманаха “ на Фермата. Това е част от задачата на шоуто, а точно по един понятен метод да се опитваме да опознаем още веднъж нашата просвета, история и изобщо всичко, което ни прави българи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР