Вчера, 14 февруари, принц Хари и Меган Маркъл ни изненадаха

...
Вчера, 14 февруари, принц Хари и Меган Маркъл ни изненадаха
Коментари Харесай

Меган Маркъл е бременна отново

Вчера, 14 февруари, принц Хари и Меган Маркъл ни изненадаха прелестно във връзка Свети Валентин - двамата са в очакване на второто си дете .

Новината бе оповестена първо от представител на двойката пред списание People. Съвсем скоро по-късно в обществените мрежи фотографът Мисан Хариман разгласява в профила си в Instagram черно-бяла фотография на Хари и Меган, на която тя към този момент е с наедряло коремче и с рокля на Carolina Herrera, която носеше и по време на първата си бременност.

Кадърът е сниман от разстояние от фотографа, който е и непосредствен другар на кралската двойка. А описанието към него гласи: " Мег, бях на сватбата ти, с цел да бъда очевидец на началото на тази любовна история. И, приятелко, съм почетен с достойнството да я снима по какъв начин пораства. Поздравления за щастливата вест ".

Новината за бременността на херцогинята на Съсекс идва скоро откакто в края на ноември тя разгласява есе в The New York Times, в което споделя, че през юли предходната година е претърпяла импровизиран аборт .

А денят, в който Хари и Меган избраха да оповестят щастието си, въпреки и непряко, сигурно не е инцидентен. Именно за 14 февруари, само че преди 37 години, принцеса Даяна афишира, че е бременна с по-малкия си наследник , който през днешния ден няма самообладание да стане татко за повторно. А дребният Арчи, който през май ще навърши две години, ще бъде батко след няколко месеца.
 Меган Маркъл, The New York Times и загубата на второто й дете
Меган Маркъл за загубата на второто си дете

Емоционално за болката, за която би трябвало да се приказва

Все още нямаме никаква спомагателна информация към бременността на херцогинята и по кое време да чакаме втория правоприемник на двойката. Няма и известие от кралския двор с реакция на новината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР