Вчера, 12 април, се състоя среща между ръководството на община

...
Вчера, 12 април, се състоя среща между ръководството на община
Коментари Харесай

Община Козлодуй ще си сътрудничи с Българо-израелската търговско-промишлена палата

Вчера, 12 април, се състоя среща сред управлението на община Козлодуй, общински съветници и представители на Българо-израелската търговско-промишлена палата. Двете страни се срещнаха, с цел да обсъдят благоприятни условия за бъдещи вложения, както и за постигането на директен контакт сред бизнес средите.
Във връзка с това, бе подписано съглашение за съдействие сред община Козлодуй и БИТПП, които, основавайки се на локалното законодателство, ще се стремят да подтикват нови форми на съдействие в региона на вложенията сред Република България и Република Израел, като да вземем за пример: основаване на взаимни предприятия, промишлено съдействие, маркетинг, лизинг, бизнес ръководство, туризъм и други форми на съдействие за реализация на вложения.
По-рано през днешния ден същата работна група е била на публично посещаване и в АЕЦ Козлодуй.
Председателят на УС на БИТПП, господин Христо Попов, връчи на кмета на община Козлодуй, госпожа Маринела Николова, публична покана за посещаване през месец май в Израел за присъединяване в Агритех 2018, едно от водещите изложби в международен мащаб в региона на земеделието и отглеждането на животни.
Срещата мина в дух на позитивизъм и на правилни партньорски взаимоотношения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР