[vc_row][vc_column][vc_column_text]Предците ни са вярвали, че всеки предмет има душа. Представяме

...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Предците ни са вярвали, че всеки предмет има душа. Представяме
Коментари Харесай

Случайно ли губим, или чупим вещи?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Предците ни са вярвали, че всеки предмет има душа. Представяме Ви някои от вярванията им за причините да губим или чупим разнообразни предмети.

Какво значи, в случай че загубим движимости

Прадедите ни са вярвали, че всеки предмет има „ душа ”. Ето за какво, в случай че някоя движимост „ се държи необичайно ”, губим я, чупи се или изчезва мистериозно, за тях е имало някакви пояснения, които са се пренесли даже и в по-модерни времена.

Например: Ако ви се счупи токче, това значи появяването на ново гадже. Само че връзката ще ви донесе отчаяние, подправени очаквания.

Според поверието, в случай че счупите гребен, това значи, че хората популяризират злословия за Вас.

Счупите ли обицата си – ще научите дълго прикривана загадка.

Според поличбата, в случай че звънецът на входната врата е спрял да работи внезапно, това вещае следното: Мислите прекомерно доста за другите, живеете с техните проблеми. Време е да „ превключите ” върху себе си и околните си, само че да не разказвате непрестанно за фамилните си проблеми.

Спрял ли е часовника, значи някои значими неща ще замрат. Ако ви се счупи часовника на ръката, поверието гласи да не давате този ден пари на заем, понеже едва ли ще си ги получите назад.

Загубите ли писалка – значим въпрос ще се реши без вашето присъединяване.

Загубите ли ключовете от вкъщи си – това приказва за мощна отмалялост и желанието ви да останете самичък. Ако ключовете са изгубени отвън дома ви, това разкрива, че не се чувствате благополучен, и даже, че се намирате на ръба на депресията.

Загубените движимости разкриват какво ни липсва или не ни доближава в всекидневието. Такова е ситуацията и със изгубените ръкавици. Според поличбата това подсигурява бързо освобождение от дълго притесняващите ни проблеми.

Загубата на дребна сума пари подсигурява, че предстоят големи загуби в връзките и делата ви. Ако сумата е огромна – това е добър знак. Означава завършек на черния интервал в живота ви. Идват щастливи дни!

Разбира се, имайте поради, че всеки избира да има вяра или не в старите поверия и е добре да ги одобряваме, въпреки и “с едно мислено ” и никога да не считаме, че те са определящи за живота ни.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР