Вбитка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на

...
Вбитка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на
Коментари Харесай

Приключението “Игри на волята: България” завърши за Цветан и Илиян

Вбитка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на волята: България ” се изправиха Илиян, Цветан, Генчо и Георги. Първата игра се оказа съдбоносна и коства мястото на един от тях в надпреварата. Георги показва отлична централизация и се задържа най-дълго върху тънката 5-сантиметрова лента, като си завоюва преимущество за идната борба, до момента в който Илиян се изпусна първи и сподели “сбогом ” на останалите играчи и рисковото риалити.

“Без разклащането на Цецо имах късмет да заставам повече. С Мани и Фейгин имаме незавършена работа, а точно раздробяване на племето. Надявам се да се активизират и да изпълнят проекта ни до дъно ” – показа Илиян за тактика си минути след борбата, в която изгуби баланс, откакто Цветан съзнателно го саботира. Двамата съотборници размениха извънредно остри реплики, а преди да напусне Арената Илиян даже опита да убеди Генчо да се съюзи с околните му девойки след сливането на племената.

По-късно Генчо, Георги и Цветан се изправиха един против различен в многокомпонентна елиминационна борба, в която се изискваше експедитивност и съобразителност. Предимството на Георги се оказа извънредно скъпо, като му спести 3 курса по нестабилната летва в морето. Той приключи първи и оказа помощ на съотборника си Генчо, давайки му потребен съвет за подреждането на финалното домино. Племето на Непобедимите остана цяло, а успеха на Георги му обезпечи още 100 златни гроша.

Цветан изоставаше по цялото трасе и не съумя да навакса забавянето си, с което приключението “Игри на волята: България ” приключи за него. “Не мога да бъда по-горд, че се изправих против такива кандидати. Наистина съм доста благополучен, че стигнах до този стадий. Доста добре се оправих и въобще не скърбя, въпреки всичко сбъднах една от фантазиите си ” – сподели той със сълзи в очите пред водещите Димо и Ралица.

Как ще посрещнат Непобедимите Георги и Генчо? Какво ще се случи със Супергероите след отпадането на Илиян и Цветан? Ще се оправи ли Виктория със загубата на най-близкия си човек в играта? Последна борба на Непобедими, Безстрашни и Супергерои преди едно от племената да изчезне от картата на “Игри на волята: България ” – този понеделник от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на  .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР