Възстановяващият се от травма Карим Бензема реши да разсее малко

...
Възстановяващият се от травма Карим Бензема реши да разсее малко
Коментари Харесай

Бензема загърби загубата и заложи на нестандартни снимки в Инстаграм

Възстановяващият се от контузия Карим Бензема реши да разсее малко напрежението от загубата на Реал Мадрид с 0:4 от Барселона и не разяснява случилото се в неделя вечер. Вместо това нападателят на “белите ” показа две свои фотоси в профила си в “Инстаграм ”, на които се виждат петна по тялото му.
 Карим Бензема
В случая се схваща, че голмайсторът е бил на вендузотерапия.

Какво съставлява лекуването с вендузи?
Вендузите са дребни чашки, които под въздействието на машинален или топлинен напън засмукват кожата на мястото, където са сложени, като по този метод провокират приток на кръв към него. Най-често се слагат на гърба, на корема, по раменете или бедрата. Също по този начин се употребяват и върху шията и краката. Вендузотерапията се е употребила още в древността, най-вече в Египет, Гърция и източна Азия.

Какво лекуват вендузите?
Лечението с вендузи се предлага при настинки, кашлица, бронхит, контузии, схващания, ревматизъм и разширени вени. Вендузотерапията е релаксираща терапия – отпускащият й резултат прогонва безсънието, напрежението и даже болките от мигрената. Не на последно място това е отличен способ за пречистване на тялото от отрови и за възстановяване циркулацията на кръвта. Масажът с вендузи усъвършенства еластичността на кожата и е най-хубавата спа процедура за тъканите.
 Реал не е спечелил и половината си мачове в Ла Лига без Бензема след напускането на Кристиано Реал не е спечелил и половината си мачове в Ла Лига без Бензема след напускането на Кристиано  Важен състезател на Нигерия пропуща и двата баража с Гана за Мондиала Важен състезател на Нигерия пропуща и двата баража с Гана за Мондиала 21 март | 20:09 275 0  Спокойствието в Херта изтрая единствено 24 часа Спокойствието в Херта изтрая единствено 24 часа 21 март | 20:00 433 0  Лайпциг: Ще се опитаме да спечелим и Лига Европа, и Купата на Германия Лайпциг: Ще се опитаме да спечелим и Лига Европа, и Купата на Германия 21 март | 19:37 545 1  Англия разгласи четири промени за идните си контроли Англия разгласи четири промени за идните си контроли 21 март | 19:31 817 1  “Контра ”: С какво Барса унижи Реал Мадрид в “Ел Класико ”? “Контра ”: С какво Барса унижи Реал Мадрид в “Ел Класико ”? 21 март | 19:20 2405 2 Виж всички Водещи Новини  Националите не можаха да излетят за Катар Националите не можаха да излетят за Катар 21 март | 18:25 14330 28  Бербатов загуби огромното преимущество, няма по какъв начин да се самоназначиш за началник на БФС през главата на Левски и съвсем целия хайлайф Бербатов загуби огромното преимущество, няма по какъв начин да се самоназначиш за началник на БФС през главата на Левски и съвсем целия хайлайф 21 март | 14:58 34284 282  Батков: Държавата не е помогнала на Левски! Батков: Държавата не е помогнала на Левски! "Армията " беше към МО, Славия взе 200 дка на караминьол, в Пловдив им строят игрища 21 март | 16:12 15193 89  Тодор Батков: Конгресът на Бербатов не може да създаде никакви правни последствия Тодор Батков: Конгресът на Бербатов не може да създаде никакви правни последствия 21 март | 15:28 15462 27  Притесненията на ЦСКА - София се потвърдиха, положението на Юрген Матей е обезпокоително Притесненията на ЦСКА - София се потвърдиха, положението на Юрген Матей е обезпокоително 21 март | 14:56 21616 40 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР