Възстановяването на Карлос Алкарас очевидно се развива по план и

...
Възстановяването на Карлос Алкарас очевидно се развива по план и
Коментари Харесай

Отново в действие: Алкарас поднови тренировки


Възстановяването на Карлос Алкарас явно се развива по проект и той към този момент е възобновил тренировки. Това стана ясно от обява на международния №1 в Instagram. На фотосите се вижда по какъв начин младежът тренира на кортовете в академията на своя ментор Хуан Карлос Фереро, а текстът към фрагментите гласи „ Обратно на корта и още веднъж на клей. Хайде “.

Последните месеци не бяха изключително положителни за Алкарас, който е преследван от травма. Испанецът получи контузия в коремните мускули на четвъртфинала на Мастърса в Париж, която постави завършек на сезона му и той пропусна Финалите в Торино. Тийнейджърът планираше да стартира сезона си с присъединяване на Kooyong Classic и Australian Open, само че това не се случи поради травма в крайници, получена по време на предсезонната подготовка.

Тренировките на клей не са по никакъв начин инцидентни. Следващия месец Алкарас ще се насочи към Южна Америка, където ще вземе присъединяване в ATP 250 шампионата в Буенос Айрес (13-19 февруари), а след това ще пази купата на ATP 500 конкуренцията в Рио де Жанейро (20-26 февруари).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР