Възстановяването на икономиката е първи приоритет на служебния министър Кирил

...
Възстановяването на икономиката е първи приоритет на служебния министър Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков ще назначи трима свои заместници

Възстановяването на стопанската система е първи приоритет на служебния министър Кирил Петков . Той изясни пред медиите в Министерски съвет, че ще има трима заместници и ги дефинира като експерти. Петков добави, че ще се приложат специфични ограничения за подсилване на дребните и междинни предприятия.

За забавни тактики в стопанската система загатна още той , основната цел на Национална агенция за приходите в услуга на бизнеса, Плана за възобновяване и развиване.

Стана ясно още, че Стамен Янев се връща на управителния пост в Българската организация по вложения . " В момента е доста значимо оптимално огромен опит да се влее назад в организацията по този начин, че да се опитаме да притеглим пресен капитал, колкото можем по най-ефективния метод ", изясни министърът.
 Първо съвещание на новия кабинет - проект за имунизация и ограничения за пандемията
Първо съвещание на новия кабинет - проект за имунизация и ограничения за пандемията

Служебният министър председател даде обещание навременна, почтена и открита информация

Към БАИ имало специфична стратегия, която ще се пусне, като всеки един от аташетата би трябвало да е представител преди всичко на България.

" Аз съм представител на частния бранш. Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други задължения. Най-важното нещо е те да показват България и да имаме същински покупко-продажби. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни положителни резултати ", безапелационен е Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР