Възстановителна тренировка проведоха “моряците, взели участие в 1/4-финалната среща от

...
Възстановителна тренировка проведоха “моряците, взели участие в 1/4-финалната среща от
Коментари Харесай

Кадрови проблеми в Черно море! Жоро Илиев и Панов - аут срещу Левски

Възстановителна подготовка организираха “моряците ”, взели присъединяване в 1/4-финалната среща от шампионата за Купата на България с Ботев в Пловдив. Останалите играчи на Черно море имаха постоянно занятие на стадион “Тича ”.

В отбора има много футболисти с болежки след дуела с “канарчетата ”, като съвсем несъмнено мача със “сините ” от 28-ия кръг на Първа професионална лига пропущат капитанът Георги Илиев и левият краен защитник Цветомир Панов. Лекарският щаб на Черно море прави всичко допустимо останалите играчи с проблеми да са на линия за срещата със столичани. Пламен Димов пък бе осъден за два мача.

Черно море приема Левски в неделя от 17,30 часа на стадион “Тича ” във Варна. Цената на билетите за дуела е 6 лв..

Днес рожден ден чества един от най-дългогодишните чиновници във варненския клуб. Това е основният счетоводител Мима Иванова, която работи в ПФК Черно море повече от 20 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР