Възстановено е захранването с питейна вода на всички населени места

...
Възстановено е захранването с питейна вода на всички населени места
Коментари Харесай

Възстановено е водоподаването за всички населени места в община Гърмен

Възстановено е зареждането с питейна вода на всички обитаеми места в община Гърмен, която пострада най-тежко от водното злополучие преди две седмици, заяви БНР.  

Повече от половината села в община Гърмен останаха без вода, откакто придошлите води на Места скъсаха основния тръбопровод, минаващ ниско над реката. Ремонтът му беше съвсем неосъществим, а единият от разновидностите бе да се промени трасето на тръбата. Екипи от експерти обаче съумяха да го възстановят, сподели регионалният шеф на Благоевград Николай Шушков.  
Общини стачкуват против неприятните пътища
Жители на общините Сатовча, Хаджидимово и Гърмен се събират, с цел да изразят недоволството си от пътищата, по които пътуват всеки ден. Хо...
Прочети повече
„ Тази заран в 5,10 часа беше изцяло възобновено зареждането с вода във всичките осем села. Авариралият тръбопровод бе възобновен и водоподаването във всички обитаеми места е обикновено “, уточни Шушков. 

С ремонта са спестени милиони лв. на страната за създаване на нов тръбопровод, съобщи регионалният шеф и добави, че хората са работили цяла седмица при извънредно тежки условия. 

„ Условията на работа бяха доста комплицирани, високи води на река Места, постановяваше се на два пъти реката да бъде преграждана, с цел да може да се забият пилоните. Силен вятър, който не позволяваше на тежката техника през по-голямата част от денонощието да работи, само че екипите се оправиха, за което откровено им благодаря “, акцентира Шушков. 

Още:
Ахмед Башев: В края на акцията се купуваха гласове за 150 лева
" Гледах тази пошла процедура да се купуват гласове. И двата щаба купуваха гласове на кг. Жандармерията и полицията дойдоха в Г...
Прочети повече
Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР