Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като

...
Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като
Коментари Харесай

Възстановено е движението на Орлов мост в София

Възстановено е придвижването на Орлов мост в София, откакто в символ на съпричастност към убития нощес таксиметров водач в столичния квартал " Разсадника " Христо Трайков негови сътрудници блокираха през нощта основното кръстовище, съобщи БНР.

Планира се всеобщ митинг, като към този момент не е ясно по кое време ще се организира.

Петър Владимиров, заместник-председател на Националния таксиметров профсъюз, изясни, че желаят представители на Министерство на вътрешните работи да им разяснят по какъв начин протича следствието на убийството.

Съмнявам се, че полицията ще се опита да предприеме каквито и да е ограничения. За момента са доброжелателни. Ние също не им сътворяваме проблеми, като се изключи че сме затворили придвижването, само че в края на краищата ние го вършим, с цел да защитим нашия живот, тъй като не можем да бъдем убивани по този жесток метод на улицата. И ние сме хора. Излезли сме да си храним фамилиите ", уточни по-рано Петър Владимиров.

34-годишен водач на такси беше погубен в събота вечерта при сдърпване в столичния квартал " Разсадника ", а по-късно негови сътрудници блокираха Орлов мост с искане за следствие на убийството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР