Възрастните мъже, които скочиха на бой на тийнейджъри в центъра

...
Възрастните мъже, които скочиха на бой на тийнейджъри в центъра
Коментари Харесай

Стана ясно кои са мутрите, били деца в центъра на Монтана

Възрастните мъже, които скочиха на пердах на младежи в центъра на Монтана, са видни локални бабаити, оповестява  BulNews.bg. Един от тях е притежателят на таксиметровата компания „ Емакс “ Максим Колов. Другият е неговият съучастник Георги Георгиев, който има дялово присъединяване в една от неговите компании. В мелето против децата е взел участие и 22-годишният Мартин Славков. Той е наследник на известния юрист Светлин Славков, който почина в злополука предходната година, а преди този момент представлявал ползи на Колов пред съда. Останалите мъже, взели участие в мелето - Едуард Д. на 41 години и Цветомир Ц. /30 г./, също имат общ бизнес с останалите, като всички те имат присъединяване в локалния хотел „ Житомир “.



Припомняме, че екшънът се разиграл към 20 часа нощес в Слънчевата градина в Монтана. Георги Георгиев бил пуснал детето си, което е на 3 годинки, да си играе до рампата за скейтборд. Там се били събрали група младежи, които карали по стръмните ламарини. Един от тях обаче бутнал детето и то паднало, само че не потърпевшо съществено.

Георгиев обаче неотложно се спуснал против момчето и почнал да му крещи. Неговите другари му се притекли на помощ, с цел да го защитят пред възрастния пехливанин. Той обаче също вдигнал телефона и извикал своите съдружници, които незабавно дохвърчали с таксита в парка.

Двете групи почнали всеобщ пердах, при който потърпевши две от момчетата. 16-годишният Антон А. е с комоцио, а неговият приятел Денис Й. на 18 години е с повърхностна рана на главата. Техните другари Кристиян П. на 20 години, Тихомир Г. на 18 години се измъкнали невредими.

Полицията продължава работа по случая, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР