Възрастните хора в Бургас ще могат да получат карта Бургаска

...
Възрастните хора в Бургас ще могат да получат карта Бургаска
Коментари Харесай

Пенсионерите в Бургас ще получат карта за отстъпка при пазаруване и други услуги

Възрастните хора в Бургас ще могат да получат карта „ Бургаска сребърна общественост “ /БСО/, която ще им даде известни привилегии и отстъпки в обектите на комерсиалните сдружения, които са се присъединили в програмата.

Това реши с цялостно болшинство Общински съвет-Бургас на днешното си съвещание, на което гласоподава докладната бележка на Мариела Кирова, Стоян Грозев, Георги Кузманов, Светослав Тодоров, Милен Георгиев и Георги Манев.

В нея ще могат да се включат всички поданици над 65-годишна възраст , а картата ще важи на територията на цялата община. Всяка пластика ще притежава неповторим идентификационен номер и се отнася за съответно физическо лице, без право на преотдаване. Търговските сдружения , които ще се включат в програмата могат сами да дефинират какъв % отстъпка ще дават, като той не може да бъде по-малък от 5% .

Община Бургас ще бъде главният сътрудник в програмата БСО и ще дефинира кои общински търговски сдружения и предприятия , както и административни услуги ще включи в програмата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР