Възрастни азиатски семейства в Оукланд са насочени към поредица от ужасяващи нашествия в домове

...
[Източник]Азиатски жители на Америка в Оукланд Хилс, Калифорния, са в
Коментари Харесай

[Източник]

Азиатски жители на Америка в Оукланд Хилс, Калифорния, са в повишена готовност поради поредица от нахлувания в домове, насочени към азиатци семейства.

Вътрешни съвети на полицията: Има около 50 случая на обири на домове, включващи възрастни азиатски семейства, докладвани след получаване на вътрешни съвети от полицейското управление в Оукланд. Според органите на реда обирите може да са свързани с група престъпници.

Възрастни жертви: В един потресаващ разказ 80-годишен мъж и 69-годишната му съпруга са били у дома с двамата си внуци, когато в понеделник крадци са взломили прозорец. Съобщава се, че двойката е била държана под прицела за около 40 минути, докато крадци претърсвали къщата, избягали с 10 000 долара в брой и бижута. Семейството също така преди това се е занимавало с три други опита за нахлуване в дома.

Нов обир на дома: При друго нахлуване оператор на име Тони загуби $40 000 в екипировка за камера, след като крадци разбиха входната му врата малко преди 4 сутринта през юли. Според Тони, един от крадците го е преследвал с нож, преди да успее да барикадира вратата на спалнята, докато жена му набира 911.

Още от NextShark: Жена „сериен убиец“, който избяга за 20 Години изправени пред съда за убийство на 7 души

„Просто бяхме ужасени. Ние просто крещяхме с пълно гърло, надявайки се някой да ни чуе“, каза Тони пред ABC 7 News. „С азиатските престъпления от омраза и всичко останало вече беше трудно да съществуваш като азиатец в тази общност. А сега звучи още по-трудно, разбирате ли?“

Историята продължава

Други жертви избраха да не говорят публично от страх от отмъщение. Те обаче се надяват информацията да разпространи осведомеността, така че обществеността да може да помогне за идентифицирането на крадците, тормозещи общността на Оукланд Хилс.

Още от NextShark: China Mac обявява, че се отказва от музиката след „липса на подкрепа“< /strong>

Харесвате ли това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Влиятелно диво същество и възрастно куче, за които се твърди, че са били нападнати по време на разходка в Бруклин

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР