Възрастната жена бе случайно заловена от родителите на детето.Ужасната история

...
Възрастната жена бе случайно заловена от родителите на детето.Ужасната история
Коментари Харесай

Камера показа как детегледачка бие 2-годишно дете в София

Възрастната жена бе инцидентно хваната от родителите на детето.

Ужасната история се развива в апартамент в София, където стара пенсионерка е била назначена на работа като детегледачка, научи GlasNews.bg.

Историята споделя майка на дълго чакани и доста мечтани близнаци, които са на по 2 години. По думите на майката, която резервира анонимност, пенсионерката била освободена от задължения като почистване и готвене - от нея се изисквало единствено да гледа децата и да си играе с тях. Възрастната жена поискала сума в размер на 1 000 лева, а родители решили, че могат да си разрешат това заплащане и я наели на работа.

Пенсионерката-детегледачка е гледала близначетата 9 дни, след което те са тръгнали на ясла. Поради карантиниране на групата в яслата, поради шарка, децата още веднъж е трябвало да останат за прочут интервал у дома. Тогава родителите още веднъж потърсили услугите на детегледачката Росица.

" Дойде въпросната жена сутринта, бях ги нахранила за закуска и към този момент бързах за работа. Единия се разплака, че излизам, само че му споделих, че ще изкарам парички за подарък и ще си дойда, казахме си довиждане, целувки, обятия и потеглих.. ", споделя майката.

В стаята на близнаците, родителите слагат бебефон, който има алтернатива за запис - нормално го употребявали вечер, в случай че някое от децата се разсъни или в случай че са заболели. По обед дамата взема решение да отвори приложение, конфигурирано на мобилния й телефон, което е обвързвано с бебефона и е останала шокирана.



На фрагментите се вижда по какъв начин старата жена, известна още като баба Роси, хвърля в кошарата едно от близначетата и няколко пъти го удря.

Родителите отстраняват от работа детегледачката след възмутителните подиуми и са безапелационни, че ще потърсят правата си, подавайки тъжба до съответните институции.

" Не желая да имам вяра, че това е всеобща процедура..не желая да имам вяра, че това се случва и в детските ясли (тъй като дамата е някогашна, пенсионирана учителка в градина)..не желая да имам вяра, че няма останали положителни хора, не желая да имам вяра, че 10 дни гледане на деца биха изнервили чак толкоз доста жена с опит..не желая и не мога да приема експанзията, като метод за налагане на мнение или цел. Мъчно ми е най-вече за претърпяното от детето ни и от нас и ми е мъчително за всички деца, които са подложени на сходно отношение. ", споделя още майката.

GlasNews разполага с видеото, втрещило родителите на детето. От етични съображения не го публикуваме.



От GlasNews.bg продължаваме да следим тематиката! Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР